Zenginler de Ağlar'ın yıldızı ölü bulundu

Hayatını kaybetti 2022'de hayatını kaybeden ünlüler Meksika
Zenginler de Ağlar'ın yıldızı ölü bulundu

Türkiye'deki izleyicilerin Zenginler de Ağlar pembe dizisinden hatırladığı Meksikalı ünlü oyuncu Xavier Marc 74 yaşında hayatını kaybetti.

Meksika'da eğlence dünyası ve pembe dizilerin vazgeçilmez isim ünlü oyuncu Xavier Marc'ın 74 yaşında hayatını kaybetmesinin yası tutuluyor.

Acı haberi Meksika Ulusal Tercümanlar Birliği (ANDI) duyurdu.

Açıklamada Marc'ın ailesine baş sağlığı dilendi, oyuncunun aktör, yönetmen ve öğretmen olarak bıraktığı mirasın altı çizildi.

Zenginler de Ağlar'ın yıldızı ölü bulundu - Resim : 1

"Geniş bir TV deneyimine sahip olan Meksikalı ünlü isim "Barrera de Amor", "Barata de Primavera", "Maria Belen", "Amor sin Maquillaje" gibi yapımlarıyla dikkat çekmişti.

Xavier Marc'ın ölüm nedeni açıklanmamakla birlikte, ünlü oyuncunun evde ölü bulunduğu ve geride bir mektup bıraktığına dair bazı haberler yayınlandı.

Xavier Marc, 16 Ocak 1948'de Guadalajara'da doğdu. Ulusal Güzel Sanatlar Enstitüsü'nü bitirdi. Claudia Obregon ile evli olan oyuncunun bir oğlu bulunuyordu.

Zenginler de Ağlar'ın yıldızı ölü bulundu - Resim : 2

Türkiye'de de çok sevilerek izlenen "Zenginler de Ağlar" dizisiyle çıkış yaptı. Ayrıca Antonio Banderas'la birlikte The Legend of Zorro filminde rol aldı. 

  

zenginler de ağlar Meksika 2022'de hayatını kaybeden ünlüler hayatını kaybetti