"Zalim İstanbul"da sıra 14. bölümde

Zalim İstanbul'un bu akşam ekrana gelecek 14. bölümünde izleyiciyi hareketli anlar bekliyor. Cenk'le Cemre'nin sürpriz evliliğinin damga vurduğu yeni bölümde Cenk için geri dönüş yok, Cemre içinse sonun başlangıcı geliyor...

Zalim İstanbul, 14. bölümüyle ekranda: 

Cenk'le Cemre'nin evlenmesi, köşkün altını üstüne getirir.

"Zalim İstanbul"da sıra 14. bölümde - Resim : 1

Şeniz, oğlunun hamlesiyle kriz geçirirken Seher, Cemre'nin parmağından yüzüğü çıkarttırmak için uğraşır. Cemre ise Nedim'e ulaşabilmek uğruna girdiği bu yoldan dönmemeye kararlıdır. 

Agâh, oğlunun sürprizini öğrendiğinde Cenk ve Cemre için köşkün kapıları kapanmıştır. Agâh, oğlunu reddetme noktasına gelirken Şeniz, Seher'e ve kızlarına oğlunu yem etmemeye kararlıdır. Şeniz, oğlu için Agâh'ı bile karşısına almayı göze alır ancak Cenk için geri dönüş yoktur. 

"Zalim İstanbul"da sıra 14. bölümde - Resim : 2

Seher'in yüreği bir yanda Cemre için ezilirken diğer yanda şahit olduğu Şeniz ve Ceren yakınlığı, ona tekrar kasada bulduğu görüntüleri hatırlatır. Görüntüleri izlerken yıkılır. Agâh'ın odaya girişiyse, Ceren için sonun başlangıcı olur. 

"Zalim İstanbul"da sıra 14. bölümde - Resim : 3

Öykü ve senaryosu Sırma Yanık'a ait Zalim İstanbul'da başlıca rolleri Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek üstleniyor.

Avşar Film imzalı dizinin yönetmeniyse Cevdet Mercan.

"Zalim İstanbul"da sıra 14. bölümde - Resim : 4

Zalim İstanbul fragmanlar dizi yerli dizi