'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri' dizisinden ilk uzun tanıtım geldi

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri Kültür Sanat haberleri

Tolkien evrenin en çok sevilen romanlarından Yüzüklerin Efendisi, filmin ardından bu kez de diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla ve heyecanla beklenen dizi 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden ilk uzun tanıtım yayınlandı.

Amazon Prime'ın hazırladığı Yüzüklerin Efendisi dizisi 'Güç Yüzükleri' (The Rings of Power'dan ilk uzun tanıtım yayınlandı.

Dizinin tanıtımında, ikonik karakter Sauron’un yüzünün gösterildiği iddia edildi.

'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri' dizisinden ilk uzun tanıtım geldi - Resim : 1

 j. R. R. Tolkien'in hayali Orta Dünya evreninin seyirci karşısına çıkacağı dizi 8 bölüm sürecek. İlk bölümünün adı 'Shadow of the Past' (Geçmişin Gölgesi) olacak.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Orta Dünya’nın büyük ölçüde barış içinde olduğu bir dönemde başlayan dizi, hem tanıdık hem de yüzlerden oluşan bir grup karakterin uzun süredir dönmesinden korkulan bir kötülüğün yeniden yükselmesiyle yüzleşmesini anlatacak. Sisli Dağlar’ın karanlık derinliklerinden, elflerin başkenti Lindon’ın görkemli ormanlarına, göz alıcı ada krallığı Númenor’dan haritanın en uç köşelerine, bu krallıklar ve karakterler, Orta Dünya’dan ayrıldıktan çok sonra da anlatılmaya devam edecek efsanelerini şekillendirecekler.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yüzüklerin Efendisi dizisinin gösterim tarihi 2 Eylül 2022 olarak belirlendi. Dizi Amazon Prime üzerinden yayınlanacak.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ (THE LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER) OYUNCULARI

Robert Aramayo, Owain Arthur ve Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan, Smith ve Charlie Vickers dizide oynayan isimler arasında yer alıyor. Dizinin başrolünde ise Maxim Baldry yer alacak.

Kaynak: Haber Global TV

Yüzüklerin Efendisi Yüzüklerin Efendisi dizi