Ünlü animasyon sanatçısı Varol Yaşaroğlu Poster'de

Haber Global Kültür Sanat haberleri
Ünlü animasyon sanatçısı Varol Yaşaroğlu Poster'de

Haber Global’de, 2 Aralık Cumartesi günü saat 10.30’da, Narmin Balayeva’nın sunduğu 'Poster', ünlü animasyon sanatçısı Varol Yaşaroğlu'nu ağırlayacak.

Narmin Balayeva, ünlü animasyon sanatçısı Varol Yaşaroğlu ile Kafalar, Fırıldak Ailesi ve Kral Şakir gibi Türk televizyonlarına damga vuran yapımlarını, yeni projelerini ve hakkında bilinmeyenleri konuşacak.

Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster” programında; sinema, tiyatro, konser, sergi, festival ve kültür sanata dair her şey cumartesi günü saat 10.30'da Haber Global'de ekrana geliyor.

Ünlü animasyon sanatçısı Varol Yaşaroğlu Poster'de - Resim : 1

6. TÜRKİYE-AZERBAYCAN KARDEŞLİK ÖDÜLLERİ'NDE "YILIN EN İYİ TELEVİZYON KANALI" ÖDÜLÜ HABER GLOBAL'İN

6. Türkiye - Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri sahiplerini buldu.

28 Kasım Salı günü, BHS Grup ile Türkiye - Azerbaycan Strateji ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen törende ödüller dağıtıldı.

Haber Global “Yılın En İyi Televizyon Kanalı” ödülüne layık görüldü. Haber Global ailesi adına ödülü Haber Global Müdürü Özgür Feyiz aldı.

Feyiz, “Türkiye ve Azerbaycan iki kardeş ülke ve bu iki kardeş ülke arasındaki bağlar her geçen gün artıyor. Biz Haber Global olarak elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz ki bağlar güçlenmeye devam etsin.” dedi.

Ödül töreni iki ülkenin, medya ve cemiyet hayatını buluşturdu. Geceye her iki ülkeden de önemli isimler katıldı.

Kaynak: Haber Global TV