Tümör teşhisinin ardından kolu kesilen ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Meksika 2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler Hayatını kaybetti Netflix
Tümör teşhisinin ardından kolu kesilen ünlü oyuncu hayatını kaybetti
David Ostrosky, Türkiye'de de çok sevilen Zenginler de Ağlar dizisinin yıldızı Veronica Castro ile "La Casa de Las Flores" dizisinde birlikte oynamıştı

Bir yıl önce tümör teşhisi konulan Meksikalı ünlü oyuncu David Ostrosky 66 yaşında hayatını kaybetti.

Geçen yıl tümör teşhisi konulmasının ardından bir kolu kesilen Meksikalı ünlü oyuncu David Ostrosky 66 yaşında hayatını kaybetti.

Aradan geçen bir yıl içinde birkaç kez kemoterapi gören Ostrosky'nin sağlığı iyiye gitmedi ve hayatını kaybetti.

Kariyerinin çoğu Meksika televizyonunda yayınlanan pembe dizilerde geçmesine rağmen Netflix'te yayınlanan bir dizi sayesinde tüm dünyada tanındı.

Cecilia Suarez, Veronica Castro, Dario Yazbek gibi isimlerin yer aldığı "La Casa de Las Flores" dizisinde ailenin psikiyatristi Dr. Salomon Cohen'in canlandırdı. Bu sayede İspanya'dan başlayarak ünü bütün dünyaya yayıldı.

Tümör teşhisinin ardından kolu kesilen ünlü oyuncu hayatını kaybetti - Resim : 1

Peşinde Najma Nimri ile Maggie Civantos7un başrollerini oynadığı bir başka Netflix dizisi Vis a Vis: El Oasis'te boy gösterdi ve ününe ün kattı. Bu dizide uyuşturucu kaçakçısı Alma Itzel'in babasını canlandırdı.

Tümör teşhisinin ardından kolu kesilen ünlü oyuncu hayatını kaybetti - Resim : 2

Ostrosky son yıllarda Meksika'nın en popülerlerinden olan 'Vencer la ausencia' dizisinde oynuyordu. Diziden aniden ayrılma kararı almasının ardından Meksika basını Ostrosky'nin kanser olduğunu öğrendi.

Kaynak: Haber Global TV

hayatını kaybetti Netflix 2023 yılında hayatını kaybeden ünlüler