Sezonun en iddialı oyunu 'Eksik' Poster'de

Kültür Sanat haberleri Haber Global
Sezonun en iddialı oyunu 'Eksik' Poster'de

Haber Global'de, 4 Kasım Cumartesi günü saat 10.30’da, Narmin Balayeva'nın sunduğu 'Poster', sezonun en iddialı oyunlarından 'Eksik'i ekranlara taşıyacak.

Narmin Balayeva, Eksik oyunu oyuncuları Hande Doğandemir ve Levent Can ile oyun hakkında merak edilenleri ve kariyerlerini konuşacak.

Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster” programında, sinema, tiyatro, konser, sergi, festival ve kültür sanata dair her şey cumartesi günü saat 10.30'da Haber Global'de ekrana geliyor.

HABER GLOBAL DUYARLI HABERCİLİĞİ İLE ÜÇ DALDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Türkiye Haber Kameramanları Derneği ve Demirtaş Organize Sanayi İş İnsanları Derneği öncülüğünde, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen "Bursa Cumhuriyetin 100. Yılını Adımlıyor" Ödül Töreni 31 Ekim Salı günü gerçekleşen törenle sahiplerini buldu.

Deprem sürecinde yaptığı yayınlarından dolayı Haber Global'e, Genel Yayın Yönetmeni Taha Dağlı'ya ve Muhabir Mehmet Altunışık'a ödül verildi.

Haber Global Muhabiri Mehmet Altunışık ödülünü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan aldı.

Ayrıca gecede Haber Global’de ekrana gelen, siyasetten spora, bilimden sanata Türkiye’nin konuştuğu değerli isimlerin ağırlanıp, en sıcak, en çok tartışılan konuların konuşulduğu “Buket Aydın ile Yüz Yüze” programı ödüle layık görüldü.

Törende, birçok sektör ve medya kuruluşuna ödül verildi.

 

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV