Saldırıya uğrayıp taburcu edilen ünlü sanatçı evinde ölü bulundu

2022'de hayatını kaybeden ünlüler
Saldırıya uğrayıp taburcu edilen ünlü sanatçı evinde ölü bulundu

Polonya doğumlu Alman sanatçı, fotoğrafçı, yönetmen, fotoğrafçı ve yazar Sebastian Bieniek son dönemde özellikle komplo teorileriyle gündemdeydi. Ünlü sanatçı evinde ölü bulundu.

46 yaşındaki Bieniek'in birden fazla kaburga kemiğinin kırılmasına bağlı akciğer kanaması sonucu öldüğü anlaşıldı.

Bieniek'in cesedinin ölümünden 3 gün sonra bulunduğu öğrenildi.

Bieniek en son 6 Şubat 2022 günü Berlin'deki Prasnik Restoranı'nda görüntülenmişti. Sanatçının, Philip Topolovac, Marek Brodecki ve Christian Kobald gibi isimlerle yemek yediği öğrenildi. Üç konuğu gece 00:00 ile 01:00 arasında restorandan ayrılırken Bieniek ise yakınlardaki Neue Odesse Bar'a gitti.

Bar müdürü ve birkaç görgü tanığına göre sarhoş olan Bieniek, gece 02:30 civarı bardan ayrılmadan önce birkaç uyuşturucu satıcısıyla tartışma yaşadı. İddiaya göre Bieniek ayrıldıktan sonra bu kişiler ünlü sanatçıyı takip ederek bir yerde kıstırdı ve kaburgaları kırılacak şekilde dövüp tekmeledi.

Failler kaçarken Bieniek, Charite hastanesi acil servisine kaldırıldı. O sırada herhangi bir komplikasyon belirtisi göstermeyen sanatçı da birkaç kaburga kırığı tespit edildi. Bieniek gece 04:00 civarında taburcu edildi.

2 gün sonra Bieniek'in kaburga kemiğindeki kırıklar ciğerini keserek kanla dolmasına neden oldu. Ünlü sanatçı kanında boğularak öldü. Ancak Bieniek'in öldüğü 3 gün sonra fark edildi.

Kaynak: Haber Global TV

2022'de vefat eden ünlüler