Resmi açıklama geldi: AC/DC üç eski elemanına kavuştu, yeni albüm yolda

Ve nihayet beklenen haber geldi: Rock tarihinin önemli gruplarından AC/DC, solist Brian Johnson, basçı Cliff Williams ve davulcu Phil Rudd'ın dönüşüyle eski kadrosuna kavuştu. Yeni albüm yolda... 

10 gün kadar önce sosyal medyaya Brian Johnson'ı eski grubuyla sahnede gösteren bir fotoğrafın sızmasıyla durum az çok anlaşılmıştı aslında. 

Ve nihayet resmi açıklama da geldi.

Rock tarihinin önemli gruplarından AC/DC, üç eski elemanın dönüşüyle eski günlerine göz kırptı. Grup, duyuruyu Instagram hesapları üzerinden yaptı.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ARE YOU READY? #PWRUP ⚡

A post shared by AC/DC (@acdc) on

Solist Brian Johnson, ciddi işitme kaybı nedeniyle 4 yıl önce mola vermiş, basçı Cliff Williams ondan 1 yıl sonra emekliliğini açıklamış, davulcu Phil Rudd ise uyuşturucu bulundurmak ve tehditten ev hapsi cezasına çarptırılınca gruptan uzaklaştırılmıştı.

Bu üçlü ve Angus-Stevie Young'la AC/DC, önemli duyurularıyla birlikte resmen olmasa da yeni albüm müjdesini de verdi. Yeni albümün isminin etiketlerden anlaşıldığı üzere Power Up olması bekleniyor. Hatta sızan haberlere göre grup, geçen yazı albüm kaydıyla geçirdi...  

Kaynak: Haber Global TV

AC/DC Brian Johnson rock hard rock metal