"Öğretmen" 4. bölüm: Zeynep'in kafasındaki sorular yanıt bulacak mı?

Öğretmen, bu akşam 4. bölümüyle seyirci karşısında. Akif Öğretmen bir sonraki derse geçiyor, taburcu olan Zeynep, kafasında Akif'le ilgili birçok soruyla olayı araştırmaya başlıyor ve..

Öğretmen'de sıra 4. bölümde:

Küçükkapı Lisesi'nde beş kişinin ölümünün ardından 12/A sınıfı iyice perişan haldedir ama Akif, bir sonraki derse başlamıştır bile. Soru, videoyu Mevsim'in çantasına kimin koyduğudur. 

"Öğretmen" 4. bölüm: Zeynep'in kafasındaki sorular yanıt bulacak mı? - Resim : 1

Ateş, suçlu olduğunu itiraf eder ama bunu neden yaptığını anlatmaz. 

Zeynep, hastaneden taburcu edilmiştir. Kafasında Akif'le ilgili birçok soru vardır. Yılmaz'la konuşmak için karakola gidip olayı araştırmaya başlar ve...

"Öğretmen" 4. bölüm: Zeynep'in kafasındaki sorular yanıt bulacak mı? - Resim : 2

Medyapım ile MF Yapım'ın ortak projesi Öğretmen'de başlıca rolleri İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol üstleniyor. Onlara Ramazan Mert Demir, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan ve Metehan Parıltı gibi genç isimler eşlik ediyor.   

Senaryosu Merve Girgin'e ait dramanın yönetmeniyse Koray Kerimoğlu... 

"Öğretmen" 4. bölüm: Zeynep'in kafasındaki sorular yanıt bulacak mı? - Resim : 3

öğretmen