Motosiklet kazasından sonra komaya giren ünlü oyuncu hayatını kaybetti

İtalya 2024'te hayatını kaybeden ünlüler Hayatını kaybetti sinema
Motosiklet kazasından sonra komaya giren ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Aileden hem Tunuslu hem de Polonyalı olan ancak Napoli'de büyüyen ve İtalya vatandaşı olan oyuncu Adam Jendoubi 23 yaşında hayatını kaybetti.

La paranla dei bambini filmindeki performansıyla tanınan İtalyan aktör Adam Jendoubi, 1 Ocak günü Napoli'de yaralı ve bilincini kaybetmiş halde bulunmuştu. 9 gündür komada olan oyuncunun kalp-solunum durması sonucu öldüğü açıklandı.

1 Ocak günü Napoli şehrinin merkezinde bulunduğunda nefes alamadığ ve vücudunda yaralar olduğu tespit edilen bir kişi bulunmuştu. Motosiklet kazası yaptığı anlaşılan adamın İtalyan oyuncu Adam Jendoubi olduğu anlaşılmıştı.

Hemen hastaneye kaldırılan oyuncu 9 gündür komadaydı. Ancak kalp-solunum durması sonucu 23 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Toksikolojik testleri negatif çıkan oyuncunun organlarının bağışlanacağı açıklandı.

Jendoubi, İtalya'da La paranla dei Bambini filmiyle 2019'da genç yaşta şöhrete kavuşmuştu.

Türkçeye 'Piranalar' olarak çevrilen filmi Claudio Giovannesi yönetmişti.

Motosiklet kazasından sonra komaya giren ünlü oyuncu hayatını kaybetti - Resim : 1

69. Berlin Uluslararası Film Festivali'nde Altın Ayı ödülüne aday gösterilen film en iyi senaryo dalında Gümüş Aşı ödülü kazanmıştı.

Filmde Napoli'nin Rione Sanita semtinde yaşayan 15 yaşındaki bir grup erkek çocuğunun kolay para ve güç kazanmak için suç dünyasına girişleri işleniyordu. Jendoubi filmde Aucelluzzo karakterini canlandırmıştı.