"Kuruluş Osman" 5. bölüm: Bâlâ Hatun zehirleniyor, Osman ile Dündar Bey yüzleşiyor

Burak Özçivit'in başrolde olduğu Kuruluş Osman, 5. bölümüyle ekranda. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde zehirlenen Bâlâ Hatun'u kurtarmak için Osman harekete geçiyor. Bir yandan da Dündar Bey ile yüzleşiyor...

Kuruluş Osman'da sıra 5. bölümde:  

Osman, Edebali'nin kızı Bâlâ Hatun'u Yannis'in elinden kurtarmayı başarır ancak Bâlâ Hatun zehirlenmiştir ve panzehiri Yannis'in elindedir.  

Dündar Bey'in oğlu Batur'u bıçakladığı için kafesli çadıra atılan Osman, kaçtıktan sonra ilk kez Dündar'la yüz yüze gelir. 

"Kuruluş Osman" 5. bölüm: Bâlâ Hatun zehirleniyor, Osman ile Dündar Bey yüzleşiyor - Resim : 1

Bu yüzleşme, obada neler doğuracak? Kızı kaçırılan Edebali, onun iyileşmesi için ne yapacak? Osman, Yannis'in elindeki panzehiri nasıl ele geçirecek?  

Sorular, Bozdağ film imzalı Kuruluş Osman'ın bu akşam ekrana gelecek 5. bölümünde yanıt buluyor. 

"Kuruluş Osman" 5. bölüm: Bâlâ Hatun zehirleniyor, Osman ile Dündar Bey yüzleşiyor - Resim : 2

Dizide kadro şu isimlerden oluşuyor: Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı, Seda Yıldız, Tuğrul Çetiner, Eren Vurdem, Ayşegül Günay, Alma Terzic, Emre Basalak, Abdül Süsler, Eren Hacısalihoğlu, Abidin Yerebakan, Özge Törer, Buse Arslan, Aslıhan Karalar, Burak Sarımola, Serhan Onat, Uğur Arslan, Açelya Özcan, Emel Dede, Yiğit Uçan, Ali Sinan Demir, Şevket Çapkınoğlu ve Ayşen Gürler. 

"Kuruluş Osman" 5. bölüm: Bâlâ Hatun zehirleniyor, Osman ile Dündar Bey yüzleşiyor - Resim : 3

Senaryosu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ ve Ozan Bodur'a ait Kuruluş Osman'ın yönetmenleriyse Ahmet Yılmaz'la Fethi Bayram... 

"Kuruluş Osman" 5. bölüm: Bâlâ Hatun zehirleniyor, Osman ile Dündar Bey yüzleşiyor - Resim : 4

Burak Özçivit Kuruluş Osman fragmanlar