"Kuruluş Osman" 12. bölüm: Osman Bey, Balgay'a karşı yeni bir oyun kuruyor

Kuruluş Osman, 12. bölümüyle ekrana geliyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Moğollar, Kayı Obası'nda terör estiriyor. Obanın tek umudu Osman Bey. Yeni hamlesi ne olacak?

Kuruluş Osman'da sıra 12. bölümde: 

Kayı Obası'nda türlü eziyetlerle halkı sindiren Moğol komutan Balgay, kendisine hazırlanan tuzağı sezip zehirli kımızı Selcan Hatun'a içirmek ister, Gündüz ve Batur ise idamın eşiğindedir.

"Kuruluş Osman" 12. bölüm: Osman Bey, Balgay'a karşı yeni bir oyun kuruyor - Resim : 1

Dündar, obanın geleceğini düşünüp Balgay'a karşı çıkamazken Bala ve Bamsı, Moğollara karşı isyan başlatır.

"Kuruluş Osman" 12. bölüm: Osman Bey, Balgay'a karşı yeni bir oyun kuruyor - Resim : 2

Obanın tek umudu Osman Bey'dir. Ak Sakallılar'dan öğrendiği sırrı ve aldığı emanetleri kullanarak Balgay'a karşı yeni bir oyun kurar ve... 

"Kuruluş Osman" 12. bölüm: Osman Bey, Balgay'a karşı yeni bir oyun kuruyor - Resim : 3

Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ ve Ozan Bodur'un senaryosunu kaleme aldığı Kuruluş Osman'da kadro şu isimlerden oluşuyor: Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, Didem Balçın, Yurdaer Okur, İsmail Hakkı, Seda Yıldız, Ayşegül Günay, Tuğrul Çetiner, Eren Vurdem, Alma Terziç, Celal Al, Emre Basalak, Eren Hacısalihoğlu, Burak Çelik, Abidin Yerebakan, Özge Törer, Buse Arslan, Aslıhan Karalar, Burak Sarımola, Uğur Arslan, Açelya Özcan, Emel Dede, Yiğit Uçan, Latif Koru, Çağrı Şensoy, Ali Sinan Demir, Şevket Çapkınoğlu ve Ayşen Gürler.   

"Kuruluş Osman" 12. bölüm: Osman Bey, Balgay'a karşı yeni bir oyun kuruyor - Resim : 4

Bozdağ Film imzalı dizinin yönetmenleriyse Ahmet Yılmaz'la Fethi Bayram...  

Kuruluş Osman