Justin Bieber yeni albümünü duyurdu

Justin Bieber yeni albümünü duyurdu

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, ön siparişe açılan ve 19 Mart'ta dinleyicilere sunulacak yeni albümü Justice'ı sosyal medyadan duyurdu.

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, geçtiğimiz gün sosyal medya hesaplarından yeni albümü Justice’ın kapağını paylaştı.

Justin Bieber, paylaşımının altına şunları yazdı: 

"Bu beli bükülmüş gezegende bu kadar kötülük varken hepimiz iyileşmeye ve insanlık için adalete hasretiz. Bu albümü yaparken hedefim insanlara teselli olacak müzik yapmak, insanların kendinden bir şey bulabileceği ve bağlanacağı, böylece daha az yalnız hissettikleri şarkılar yapmaktı.

Istırap, adaletsizlik ve acı insanları çaresiz hale getirebilir. Müzik birbirimize yalnız olmadığımızı hatırlatmanın harika yollarından biri. Müzik birbirimizle ilişkilenebilmemizin ve bağlanabilmemizin bir yolu olabilir.”

Justin Bieber yeni albümünü duyurdu - Resim : 1

Bieber, "Adaletsizliği sadece müzik yaparak çözemeyeceğinin" farkında olduğunu belirterek şunları ekledi: Ama şunu biliyorum ki hepimiz kendi yeteneklerimizi bu gezegenin ve birbirimizin yararına kullanarak payımıza düşeni yaparsak birlik olmaya çok daha yaklaşırız. Bu benim kendi payıma yaptığım küçük bir katkı. Benim üzerime düşen. İyileşmeye devam edebilmemiz için adaletin nasıl bir şey olduğuna yönelik diyaloğu sürdürmek istiyorum."

Justin Bieber yeni albümünü duyurdu - Resim : 2

Albümde, Bieber'ın geçen yıl eylülde yayımlanan Chance the Rapper'la düeti Holy'nin yanı sıra Beeny Blanco'yla ortak çalışması Lonely ve 1 Ocak 2021'de yayımlanan single Anyone da olacak.

Bieber'ın son albümü Changes, Şubat 2020 yılında piyasaya çıkmıştı. 

Kaynak: Haber Global TV

Justin Bieber Justin Bieber'ın yeni albümü Justice