Henry Cavill'den Bond yorumu: "Teklif gelse bu fırsatın üzerine atlarım"

Henry Cavill'den Bond yorumu: "Teklif gelse bu fırsatın üzerine atlarım"

Daniel Craig'den boşalacak yeri kim dolduracak, yeni James Bond kim olacak? Pek çok aktörün ismi geçiyor. Bu isimler arasında yer alan Henry Cavill'den yeni bir açıklama geldi: "Bond'u canlandırmayı çok isterim, çok heyecan verici olurdu."

Daniel Craig'in No Time To Die'da son kez James Bond rolünü üstleneceğinin belli olmasıyla beyazperdenin en popüler casusunu ondan sonra kimin canlandıracağına dair iddialar, dedikodular ve temennilerin dile getirilmediği bir zaman dilimi neredeyse hiç olmadı. 

Henry Cavill'den Bond yorumu: "Teklif gelse bu fırsatın üzerine atlarım" - Resim : 1

Birkaç hafta önce Tom Hardy'nin (üstte) ismi ortaya atıldı, şimdi de Henry Cavill topa girdi.

Superman, The Witcher ve son olarak Enola Holmes'daki performanslarıyla geniş bir hayran kitlesi elde eden Britanyalı aktör, Bond rolü için bir hayli istekli. 

Şöhrete kavuşmadan, henüz 22 yaşındayken Bond rolü için seçmelere katılan Cavill, Bond'u canlandıracak yeni aktör olmak istiyor. 

37 yaşındaki Cavill'in GQ dergisine verdiği son röportajda söyledikleri şunlar: "Eğer Barbara (Bond yapımcısı Barbara Broccoli) ve Mike (ortak yapımcı Michael G. Wilson) bununla ilgilenirse kesinlikle bu fırsatın üzerine atlarım. Bu aşamada her şey havada. Ne olacağını göreceğiz. Ama evet, Bond'u canlandırmayı çok isterdim, çok heyecan verici olurdu."

Yeni Bond rolü için Tom Hardy ile Henry Cavill'in yanı sıra James Norton, Tom Hiddleston, Richard Madden, Sam Heughan Jack Lowden, Michael Fassbender ve Idris Elba'nın adı geçiyor. 

Henry Cavill'den Bond yorumu: "Teklif gelse bu fırsatın üzerine atlarım" - Resim : 2

2006 tarihli Casino Royale ile Bond serüvenine başlayan Daniel Craig, eğer yeni bir erteleme olmazsa 13 Kasım'da vizyona girecek 25. Bond filmi No Time To Die ile jübilesini yapıyor... 

  

Kaynak: Haber Global TV

Henry Cavill Bond James Bond Daniel Craig No Time To Die