"Güvercin" 9. bölüm: Kevsa konaktan kovuluyor, denklem bir kez daha değişiyor

Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila Ada'nın başrollerde olduğu Güvercin, 9. bölümüyle ekranda bu akşam. Yeni bölümde Kenan, Kevsa'yı konaktan kovuyor ve...

Güvercin, 9. bölümüyle izleyici karşısında: 

Kenan, gerçek annesi İsmihan'ın çok hasta olduğunu ve Kevsa'nın geçmişte ona çektirdiği eziyetleri öğrenmiştir. İsmihan ve Zülüf'le birlikte konağa geri döner ve bundan sonra konağın sahibinin gerçek annesi olduğunu söyleyerek Kevsa'yı konaktan kovar. 

Kenan ve Zülüf, İsmihan'ı üzmemek için evlilik oyununa devam etmek zorundadır.

"Güvercin" 9. bölüm: Kevsa konaktan kovuluyor, denklem bir kez daha değişiyor - Resim : 1

Zülüf, Doktor İpek'in Kenan'ın geçmişi hakkında ettiği sözleri düşünmekte, aynı zamanda İpek ve Kenan arasında geçmişte ne yaşandığını çok merak etmektedir.

"Güvercin" 9. bölüm: Kevsa konaktan kovuluyor, denklem bir kez daha değişiyor - Resim : 2

Ökkeş ise Nimet'in bir çocuğu olduğunu gizlemesine ve dürüst davranmamasına kızıp nişanı bozmuştur.

Kasım gerçekleri söyleyerek bu hayatta en çok değer verdiği Emel'ini kaybetmiş, çaresizlik içinde hayatına son vermeyi düşünürken bambaşka bir şeyle karşılaşır.

Gaffur ise mahpus arkadaşı Bedir için suçluları bulmaya kararlıdır. Fakat olayların izini sürdükçe buldukları yüzünden hem şaşkın hem de çok zor durumda kalacaktır...

"Güvercin" 9. bölüm: Kevsa konaktan kovuluyor, denklem bir kez daha değişiyor - Resim : 3

Senaryosunu Öykü Gül Gürsoy, Halil Özer, Ayşin Akbulut, Feza Doğru, Mert Meriçli ve Leyla Uslu Oter'in kaleme aldığı Güvercin'de Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak, Genco Özak, Toprak Sağlam, Eslem Akar, Berke Üsdiken, Gülen Karaman, Işıl Dayıoğlu, Dilan Telkök, Ayşegül İşsever, İdil Memi, Sabri Memi, Enver Akbaş, Tolga Pancaroğlu ve Gözde Fidan başlıca rolleri üstleniyor.

Pastel Film imzalı dizinin yönetmeniyse Altan Dönmez...

"Güvercin" 9. bölüm: Kevsa konaktan kovuluyor, denklem bir kez daha değişiyor - Resim : 4

Mehmet Ali Nuroğlu Almila Ada güvercin