Görevimiz Tehlike ile ilgili dikkat çeken iddia: İstanbul çekimleri iptal edildi

Kültür Sanat haberleri Film haberleri
Görevimiz Tehlike ile ilgili dikkat çeken iddia: İstanbul çekimleri iptal edildi

'Görevimiz Tehlike' serisinin yedinci filminin ikinci bölümü için İstanbul'a gelen film ekibinin, Kapalıçarşı'da keşif yaptığı görüntüler sızmıştı. İddialara göre, yönetmen ikinci filmi İstanbul'da çekmekten vazgeçti.

Ünlü aksiyon serisi Görevimiz Tehlike'nin yedinci filmi olan 'Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm' ülkemizde vizyona girdi. Başrollerinde Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Vanessa Kirby ve Simon Pegg gibi isimlerin yer aldığı film, izleyiciyle buluşmaya devam ederken serinin ikinci bölümü için çalışmalar başladı.

KAPALIÇARŞI'DA KEŞİF YAPTILAR

Filmin yönetmeni Christopher McQuarrie, "Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma"nın devam filminin bir bölümünü çekmek için geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmişti.

Kapalıçarşı'da yapılacak çekimler için gerçekleştirilen keşif gezisi, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca da görüntülenmişti.

Görevimiz Tehlike ile ilgili dikkat çeken iddia: İstanbul çekimleri iptal edildi - Resim : 1

'YÖNETMEN VAZGEÇTİ' İDDİASI

Tarihi yarımadada planladığı çekimler için ekibiyle Kapalıçarşı'yı gezen yönetmenin filmi İstanbul'da çekmekten vazgeçtiği iddia edildi.

Keşif yapan ekibin görüntülerinin sosyal medyaya sızması nedeniyle gizlilik sözleşmesinin ihlal edildiği ve bu nedenle çekimlerin iptal edildiği iddia edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm Görevimiz Tehlike film haberleri kültür sanat haberleri