Farah Zeynep Abdullah'ın yeni filmi Bergen'in afişi gündem yarattı: 'Bu benzerlik normal değil'

Film haberleri Kültür Sanat haberleri Magazin Haberleri
Farah Zeynep Abdullah'ın yeni filmi Bergen'in afişi gündem yarattı: 'Bu benzerlik normal değil'

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, merakla beklenen yeni filmi Bergen'in afişini sosyal medya hesabından yayınladı. Abdullah'ın herkesi şaşırtan paylaşımına yorum yağdı.

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Farah Zeynep Abdullah, vizyona girmesine sayılı günler kalan Bergen filminin heyecanını yaşıyor.

Filmde bir dönemin unutulmaz şarkıcılarından Bergen'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah yeni filminin afişini sosyal medya hesabından paylaştı.

Bergen filmi afiş

Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'le olan benzerliği olay oldu.

Farah Zeynep Abdullah'ın takipçileri "Bu benzerlik normal değil, Bergen sandım, Bergen’e, Bergen'den daha çok benzemiş" gibi yorumlar yaparken filmin vizyona gireceği tarihi sabırsızlıkla beklediklerini belirttiler.

Farah Zeynep Abdullah

Büyük bir irade göstererek var olmaya çalıştığı hayatı trajik bir sonla biten ‘Bergen’in yaşam öyküsünü anlatan filmin yapımcılığını ve yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz, yönetmenliğini Mehmet Binay ve M. Caner Alper üstlendi.

4 Mart’ta vizyona girecek ‘Bergen’de Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken; filmin oyuncu kadrosunda Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer aldı. ‘Bergen’in müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen’e ait.

BERGEN FİLMİ FRAGMAN 

Kaynak: Haber Global TV

Farah Zeynep Abdullah Bergen filmi film haberleri vizyon filmleri kültür sanat haberleri