"Çocuk" 3. bölümüyle geliyor

Yeni dizi Çocuk, bu akşam 3. bölümüyle izleyici karşısında. Gözünü karartan Asiye, herkesin hayatını etkileyecek, dönüşü olmayan yeni bir planı devreye sokuyor...

Çocuk, 3. bölümüyle ekranda:

Asiye, oğulları arasında başlayacak ilk savaşın önüne geçmeye karar verir. Kalkan olmaktan başka bir çaresi yoktur. 

"Çocuk" 3. bölümüyle geliyor - Resim : 1

Akça ise köşkte sıkışıp kalmıştır. Bir yanda oğlu Efe, diğer yanda oğlunun babası Hasan'ın peşini bırakmaması her şeyi daha da zorlaştırır. Akça'nın Ali Kemal'den başka güveneceği hiç kimse yoktur.

"Çocuk" 3. bölümüyle geliyor - Resim : 2

Akça ve Emine, Ali Kemal'in Hasan'dan kurtulmak için yaptığı plana dahil olurken Şule, kendi iç dünyasında savaş vermektedir. Efe'yi istemiyor oluşu ve buna bir çözüm bulamayışı, onu iyice dibe batırırken aklına dahi gelmeyecek bir şey olur. Akça ile ilgili gerçeğe çok yaklaşmıştır. Tüm dengeleri alt üst edecek bu bilgi, Şule'nin avuçlarındadır artık.  

"Çocuk" 3. bölümüyle geliyor - Resim : 3

Asiye ise yine gözünü karartır. Cesurca ama bir o kadar da acımasız bir karar alır. Ailesi için bir kişiyi daha feda etmeye hazırdır. Yaptığı plan herkes için dönüşü olmayan yeni bir yolun kapısını aralar… Ne Akça ne de oğlu Hasan'ın bu ailede yeri vardır... 

"Çocuk" 3. bölümüyle geliyor - Resim : 4

Senaryosunu Nazlı Sunlu Kaçan ile Hilal Yıldız'ın kaleme aldığı Çocuk'ta başlıca rolleri, Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün, Okday Korunan, Selda Aktuna, Aylin Aras ve Mehmet Emin Güney paylaşıyor.  

1441 Productions imzalı dizinin yönetmeni Serkan Birinci. 

"Çocuk" 3. bölümüyle geliyor - Resim : 5

çocuk Nazan Kesal İsmail Hacıoğlu dizi diziler fragmanlar