Cinayet Süsü filmi nereden izlenir? Cinayet Süsü filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Cinayet Süsü filmi nereden izlenir? Cinayet Süsü filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Cinayet Süsü'nün oyuncularından Feyyaz Yiğit, filmin dijital bir platformda yayınladığını duyurdu. Peki, Cinayet Süsü filmi nereden izlenir? Filmin konusu ne ve oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor?

25 Ekim 2019 yılında vizyona giren Cinayet Süsü filmi, sinemaseverlerden tam not aldı. Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu polisiye ve komedi türünde çekilen filmin senaryosunda Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit ve Ali Atay'ın imzası bulunuyor. Peki, beyazperdede izleyicilerine keyifli saatler yaşatan Cinayet Süsü filmi nereden izlenir? Filmin konusu ne ve oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. 

CİNAYET SÜSÜ FİLMİ NEREDEN İZLENİR? 

Cinayet Süsü filmi 2 Mayıs 2020 itibarıyla Netflix'te yayınlandı. Filmi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

CİNAYET SÜSÜ FİLMİNİN KONUSU NE?

Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Başkomiser Emin, komiser Salih, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin'den oluşan Cinayet Büro ekibi ilginç bir vaka ile karşı karşıyadır. Birbiri ardına işlenen cinayetleri araştıran ekip, hiçbir delil ve ipucuna ulaşamaz.

Cinayetlerin gittikçe artması, basının ve halkın olayla fazlasıyla igilenmesi, buna rağmen ekibin hiçbir ilerleme katedememesi Başkomiser Emin ve arkadaşları üzerinde büyük bir baskı oluşturur. Bu sırada Emniyet Genel Müdürü, davanın çözümünde yardımcı olması için "suç uzmanı" Dizdar Koşu'yu Emin'in ekibine atar. Üzerlerindeki baskıdan dolayı iyice ezilen Emin ve ekibi, karşılaştıkları en tuhaf seri cinayet zincirini çözebilmek için her yönteme başvurur. Bu kedi fare oyununda katili mi pes edecektir yoksa polisler mi?

CİNAYET SÜSÜ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Uğur Yücel (Başkomiser Emin)

Binnur Kaya (Komiser Asuman) 

Cengiz Bozkurt (Komiser Salih) 

Feyyaz Yiğit Çakmak (Suç Uzmanı Dizdar Koşu) 

Mert Denizmen (Komiser Yardımcısı Alaattin) 

Mehmet Özgür 

Aycan Koptur

Cinayet Süsü oyuncuları kimler