Chloe Grace Moretz'li 'Tom ve Jerry' 2021'de sinemalarda

Chloe Grace Moretz'li 'Tom ve Jerry' 2021'de sinemalarda

Çizgi film tarihinin sevilen karakterlerinden Tom ve Jerry'nin, birbirlerine karşı 80 senedir verdikleri kavgayı 2021'de beyazperdede sürdürecek.

Bugüne kadar binlerce plan yapan düşman kedi ve farenin yeni maceraları beyazperdeye taşınıyor. ‘Tom ve Jerry’ filmi, Jerry’nin planlarını engellemek amacıyla Tom’la anlaşan genç bir kadının hikayesine odaklanıyor. 

FİLMİN KONUSU NE?

Kayla yeni çalışmaya başladığı otelde büyük bir düğün organizasyonunu bozmak için bekleyen Jerry’i etkisiz kılmak için Tom’dan yardım istiyor ve heybetli düğünün tasarlandığı biçimde gerçekleştirilmesi için çaba sarf ediyorlar. Ancak Jerry de ortalığı toz duman etmek için ellerini ovuşturuyor.

Tom ve Jerry’nin daha karşı karşıya gelişlerine tanık olan herkes hikayede kedinin nadiren kazandığını bilir ancak bu sefer nasıl bir son yazıldığı merak konusu. Acaba Tom bu sefer kazanabilecek mi?

Chloe Grace Moretz'li 'Tom ve Jerry' 2021'de sinemalarda - Resim : 2

Merakla beklenen filmde, Chloe Grace Moretz, Michael Peña, Colin Jost ve Ken Jeong gibi isimler yer alacak. 

Filmin Mart 2021’de vizyona girmesi bekleniyor ancak ‘James Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok’ (No Time to Die) ve ‘Marvel’ın Eternals’ filminde olduğu gibi koronavirüs pandemisinin sinema sektörü açısından neler getireceği öngörülebilir değil. 

TOM VE JERRY FRAGMAN

Kaynak: Haber Global TV

Tom ve Jerry Tom ve Jerry