"Canevim"de sıra 13. bölümde

"Canevim"de sıra 13. bölümde

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in başrolleri paylaştığı Canevim, bu akşam 13. bölümüyle ekranda. Yeni bölümde ihanetlerin, oyunların ve gizli kalmış gerçeklerin ortaya döküldüğü yepyeni bir dönem başlıyor...

13. bölümün konusu şöyle: Ömer ile Taylan arasında kalan Ceylan, kan dökülmeden bu hesaplaşmanın bitmesi için her şeyini ortaya koyar. 

Hamza ve Hacı Anne'nin gizlice babalık testi yaptıracağını öğrenen Ömer'in kendini aklaması için son bir adım kalmıştır. Ancak Taylan'ın önüne çıkaracağı engeller, Ömer'i ölüm kalım savaşına sokar. 

Herkesi, en çok da Ceylan'ı sarsan acı haber, Taylan'ı büyük bir ikilemde bırakır. 

"Canevim"de sıra 13. bölümde - Resim : 1

Ceylan, Kristina'nın bebeğine dair testin sürpriz sonucunu almayı başardığında ihanetlerin, oynanan oyunların ve gizli kalmış gerçeklerin ortaya döküldüğü yepyeni bir dönem başlar... 

"Canevim"de sıra 13. bölümde - Resim : 2

Senaryosu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura'ya ait dizinin yönetmeni Adnan Güler. Koliba Film imzalı dizide Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Özgür Çevik, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı başlıca rolleri üstleniyor. 

"Canevim"de sıra 13. bölümde - Resim : 3

Canevim, yeni bölümüyle bu akşam ekranda… 

Canevim dizi diziler fragmanlar ATV Biran Damla Yılmaz Aras Aydın Özgür Çevik