"Canevim", 15. bölümüyle ekrana geliyor

Başrollerini Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in paylaştığı Canevim'de sıra 15. bölümde. Taylan'ın değişen tavrı, Ceylan'ın iyice kafasını karıştırıyor, Feryal, Ceylan'dan kurtulmak için yeni bir oyun kuruyor...

Canevim, 15. bölümüyle izleyici karşısında:

Taylan, Ceylan'dan en azından iyileşene kadar evden ayrılmamasını ister, bunun karşılığında da ona bir söz verir.  

Taylan'ın akıllıca hamleleri ve değişen tavrı, Ceylan'ın iyice kafasının karışmasına neden olur. İçinde yeşeren duyguları anlamlandırması pek de kolay olmayacaktır.   

"Canevim", 15. bölümüyle ekrana geliyor - Resim : 1

İkili arasındaki yakınlaşmayı fark eden Feryal, ailesine daha büyük bir zarar gelmeden Ceylan'dan kurtulmasını sağlayacak bir oyuna girişirken Melis, ortadan kaybolan Ömer'i güçlü bir geri dönüş için ikna etmeye çalışmaktadır.   

Hamza ve Günnur'un çabalarıyla Elvan için tehdit geçmiş gibi görünse de Hikmet bu kez Ayşe'yi tehlikeye atacak acımasız bir saldırı düzenler. Elvan'ın Ayşe ile ilişkisinde dönüm noktası olan bu olay, ne yazık ki Hikmet'in Ayşe ile ilgili gerçekleri öğrenmesine yol açar.   

Aile artık sadece Elvan'ı değil, Ayşe'yi de korumak zorundadır...

"Canevim", 15. bölümüyle ekrana geliyor - Resim : 2

Senaryosu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura'nın yazdığı Canevim'de başlıca rolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın, Özgür Çevik, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı üstleniyor.  

Adnan Güler'in yönettiği Koliba Film imzalı Canevim, yeni bölümüyle bu akşam ekranda...

Canevim dizi diziler fragmanlar Biran Damla Yılmaz Aras Aydın Özgür Çevik