Çağatay Ulusoy''un yeni filmi Kağıttan Hayatlar'dan ilk fragman geldi

Çağatay Ulusoy''un yeni filmi Kağıttan Hayatlar'dan ilk fragman geldi

Netflix, başrolünü Çağatay Ulusoy'un üstlendiği, heyecanla beklenen yeni orijinal filmi Kağıttan Hayatlar'ın resmi fragmanını paylaştı. Netflix'in yeni Türk filmi, 12 Mart'ta izleyiciyle buluşacak.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolünü Emir Ali Doğrul ile paylaştığı, OGM Pictures tarafından hayata geçirilen Kağıttan Hayatlar filminden beklenen fragman yayınlandı. 

Çağatay Ulusoy''un yeni filmi Kağıttan Hayatlar'dan ilk fragman geldi - Resim : 1

İlk duyurulduğu dönemde "Mücadele Çıkmazı" adını taşıyan film için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, filmin 12 Mart'ta izleyiciyle buluşacağını açıkladı.

Filmin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk ve çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul yer alıyor. 

Çağatay Ulusoy''un yeni filmi Kağıttan Hayatlar'dan ilk fragman geldi - Resim : 2

Senaryosunu "Behzat Ç." ile tanınan Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda "Ayla", "Müslüm", "Türk İşi Dondurma" gibi filmlere imza atan Can Ulkay oturuyor.

KAĞITTAN HAYATLAR FİLMİNİN İLK FRAGMANI

KAĞITTAN HAYATLAR FİLMİNİN KONUSU NE?

İstanbul’un eski binaları, sokakta koşturan çocukları, yan yana dükkanlarıyla bezeli, adına yakışır bir ara sokağı… Mehmet, her gün gördüğümüz ancak gündelik hayatın telaşıyla dikkat etmediğimiz, farkedemediğimiz kağıt toplayan gençlerden biridir. Mahalledeki çöp toplama deposunu işleten Mehmet’in en büyük destekçisi ise onlara çocukluktan beri kanat geren Tahsin Baba’dır. Bir akşam iş dönüşü en yakın arkadaşı Gonzales’in çekçek çuvalından hayatlarının orta yerine 8 yaşındaki Ali isimli bir çocuk düşer. Mehmet bir yandan Ali’yi ailesine kavuşturmaya çalışırken, bir yandan da Ali ile ayrılmaz bir ikili olacaklardır.

Kaynak: Haber Global TV

Çağatay Ulusoy Çağatay Ulusoy Kağıttan Hayatlar filmi Kağıttan Hayatlar filmi Netflix Netflix filmleri