"Breaking Bad"in yıldızı Bryan Cranston, koronavirüsü atlatmış

Tüm zamanların en popüler dizilerinden Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston, koronavirüse yakalanıp rahatsızlığı atlatmış. ABD'li aktör, araştırma için plazma bağışında bulunmak üzere gittiği hastanede herkesi maske takmaya çağırdı...

Geçen hafta Mel Gibson'ın nisan ayında koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı.

Benzer bir haber de Breaking Bad'in Walter White'ı Bryan Cranston'dan geldi. Usta aktör, yakın zamanda koronavirüse yakalanıp hastalığı atlattığını Instagram hesabı üzerinden duyurdu.

Baş ağrısı, göğüs sıkışıklığı, tat ve koku kaybı gibi semptomlar yaşadığını belirten aktör, belirtilerin hafif olduğunu ve rahatsızlıklarının çabuk geçtiğini yazdı.

Cranston, şu ifadeleri kullandı: "Sizi biraz daha sabırlı olmaya davet ediyorum. Kurallara sıkı sıkıya uydum, halen de öyle yapıyorum. Virüse yakalandım, çok göz korkutucu ama 150 binden fazla Amerikalı virüsten dolayı hayatını kaybetti. Ben şanslıydım. Hafif belirtilerim vardı. Sizi maske takmaya, ellerinizi yıkamaya ve sosyal mesafeyi korumaya davet ediyorum. Sağlıklı olun, sağlıklı kalın."

"Breaking Bad"in yıldızı Bryan Cranston, koronavirüsü atlatmış - Resim : 2

Yıldız oyuncu, videolu mesajını kan vermek üzere gittiği hastanenin önünde yaptı. Cranston, araştırmalar için plazma bağışlayacak...

Bryan Cranston koronavirüs