"Bir Zamanlar Çukurova"nın dönüşü: 3. sezonun ilk bölümü, bu akşam ekranda

Bir Zamanlar Çukurova

Kadrosunu Furkan Palalı ve Nazan Kesal'la zenginleştiren Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezonuna bu akşam yayınlanacak 64. bölümüyle başlıyor. Bakalım 3. sezonda seyirciyi neler bekliyor?

Cezaevinden çıkmış olsa da Demir'in gözündeki cezasını şimdi konakta çekmeye devam eden Züleyha, evlatlarına hasrettir. Demir, çocuklarını saklamaya da Züleyha'yı cezalandırmaya da devam eder.

"Bir Zamanlar Çukurova"nın dönüşü: 3. sezonun ilk bölümü, bu akşam ekranda - Resim : 1

Gece çöpü çıkarmaya gittiğinde Müjgan'ın silahı ve kendisi için kurduğu darağacıyla burun buruna gelen Züleyha, ilmeği boynuna geçirir. 

Hünkar, Demir'i torunlarını anneleriyle kavuşturmaya ikna etmeye çalışırken ana-oğulun arasındaki uçurum giderek açılmaktadır. Hünkarın karşısına bir de İstanbul gazinolarının en büyük assolistlerinden Sevda Çağlayan çıkar. İki kadın, hayatlarının en büyük savaşına girişecektir.

"Bir Zamanlar Çukurova"nın dönüşü: 3. sezonun ilk bölümü, bu akşam ekranda - Resim : 2

Fekeli ise Yılmaz'ı kaderine razı olmaya ikna etmeye çalışırken onu çarşıda soran gençten haberi yoktur...

Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezonunun ilk bölümüyle bu akşam seyirci karşısında.

"Bir Zamanlar Çukurova"nın dönüşü: 3. sezonun ilk bölümü, bu akşam ekranda - Resim : 3

Nazan Kesal ve Furkan Palalı ile zenginleşen kadro şu isimlerden oluşuyor: Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Hilal Altınbilek (Züleyha), Kerem Alışık (Fekeli), Esra Dermancıoğlu (Behice), Bülent Polat (Gaffur), Melike İpek Yalova (Müjgan Hekimoğlu), Serpil Tamur (Haminne), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Selin Genç (Gülten), Mehmet Polat (Hatip Ağa), Alayça Öztürk (Savcı Jülide), Aras Şenol (Çetin), Polen Emre (Fadik), Şirin Öten (Naciye), Furkan Palalı (Fikret Fekeli) ve Nazan Kesal (Sevda).

Senaryosu Yıldız Tunç, Su Ersöz ve Derem Çıray'a ait Tims&B Productions imzalı dizinin yönetmeniyse Murat Saraçoğlu...

"Bir Zamanlar Çukurova"nın dönüşü: 3. sezonun ilk bölümü, bu akşam ekranda - Resim : 4

Bir Zamanlar Çukurova