Bay Yanlış 4. Bölüm fragmanı yayınlandı: Ezgi aşık mı oldu?

Bay Yanlış
Bay Yanlış 4. Bölüm fragmanı yayınlandı: Ezgi aşık mı oldu?

Bay Yanlış'ın yeni bölüm fragmanı dizinin dün akşam ekranlara gelen bölümünün ardından yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Cansu'nun Ezgi'ye "aşık mı oldun?" sorusu dikkat çekiyor.

Kadrosunda Can Yaman, Özge Gürel, Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Serkay Tütüncü'nün yer aldığı Bay Yanlış'ın 17 Temmuz Cuma ekrana gelecek olan 4. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

 

BAY YANLIŞ 4. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAY YANLIŞ 3. SON BÖLÜM ÖZETİ

 

En son kavga edip anlaşmayı iptal eden Ezgi ve Özgür, birlikte çalışacaklarını öğrendiklerinde şoka girerler. Birbirlerine olan öfkeleri dinecek gibi değildir, bu anlara şahit olan Ozan ne yapacağını bilemez. Ezgi’nin orada çalışması Ozan için çok önemlidir, Özgür’le konuşup aralarını düzeltmeye çalışsa da pek başarılı olamaz. Bu arada Ezgi’yi ikinci bir şok beklemektedir. Yaşadığı bu olay karşısında Ezgi kendini sorgular ve Özgür’e yanlış davrandığını düşünür.

 

Özgür’le arasını düzeltmek istemektedir, soluğu onun yanında alır. Ezgi’nin düğüne gelmek istemesi, Özgür’ü mutlu eder. İkisi de başlarına geleceklerden habersiz, bir oyun oynamak için yola çıkmaya hazırlanır.

Bay Yanlış