Bay Yanlış

Bay Yanlış

Gold Film'in Fox TV'de yayınlanacak olan yeni dizisi Bay Yanlış, Can Yaman ve Ezgi Güler gibi önemli isimleri bir araya getiriyor.

Konusuna gelince... Özgür yani Can Yaman, zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibi bir karakteri canlandırıyor. Ezgi yani Özge Gürel ise artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlı bir kadın rolünde. Ezgi'nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda danışmanlık yapmaya ve Ezgi'nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlıyor. Ve olaylar buradan sonra karmaşıklaşıyor. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi'nin yakınlaşmasıyla olayın boyutu değişirken, dizinin konusu bu ikili arasında bundan sonra yaşananlara odaklanıyor.

Özgür Atasoy özgür bir ruha sahip, adrenalin tutkusu olan güçlü ve eğitimli bir gençtir. İstanbul'da popüler olan bir barın sahibidir. Özgür hiç beklemediği bir anda Ezgi ile tanışacak ve hiç tanımadığı gerçek aşkı onunla tekrar tadacaktır. Özgür aşka inancını kaybetmişken gerçek aşkı Ezgi'de bulacaktır.  

Ezgi İnal güler yüzlü güzel ve sempatik bir kızdır; erkeklerden yana bahtı hiç gülmemiştir. Üniversite için İstanbul'a gelmiş olan Ezgi İstanbul'u çok sevince geri dönmemiş ve eğitimini aldığı Halka İlişkiler biriminde çalışmaktadır. Ezgi hayalleri ile yaşarken aşık olacağı adam Özgür tam bir mantık adamıdır. 

Lale Başar Bay Yanlış dizisinde Can Yaman'ın annesine Sevim Atasoy'a hayat verecek. Özgür ve Ebru'nun annesi olan Sevim hanım takıntılı bir tiptir. Sevim hanım eşinden kalan mirasla büyük bir zenginliğe konmuştur. 

Feri Baycu Güler Bay Yanlış dizisinde Nevin karakteri ile yer alacak ve Ezgi'nin annesi olarak karşımıza çıkacak. Ünal ikinci eşidir; ne yazık ki ilk evliliğinde sorunlar yaşamış daha sonra Ünal'a aşık olarak onunla evlenmiştir. Bursa'da bir kahvaltı evi işletmektedir

Suat Sungur'un hayat vereceği Ünal Yılmaz karakteri Ezgi'nin annesi Nevin'in eşidir. Ezgi'yi öz kızı gibi sever ve korur. Yıllarca gemilerde aşçılık yaptıktan sonra şimdi düzenli hayata geçmiş ve mutluluğu yakalamıştır. Komik ve romantik bir adamdır. Pozitif biridir. 

Fatma Toptaş'ın hayat vereceği Cansu Akman karakteri Ezgi'nin kuzenidir. Sevgilisi Doktor Levent'in hastanesinde Halkla İlişkiler departmanında çalışmaktadır.

Gürgen Öz'in hayat vereceği Doktor Levent Yazman başarılı bir estetik cerrahtır. 9 yaşında Zeynep isminde bir kızı olan Doktor Levent yaşadığı kötü evlilikten sonra yeniden bir evlilik yapmaktan korkmaktadır; ancak Cansu'ya da aşıktır.

Sarpcan Köroğlu'nun hayat vereceği Serdar Öztürk karakteri başarılı bir kadın doğum uzmanıdır. Serdar zaten zengin bir aileden gelmektedir; bu nedenle oldukça havalı ve hırslı bir tiptir. Detaycı ve mükemmeliyetçi olan Serdar aşka inanır ama aşkı asla mantığının önüne almaz.

Ece İrtem'in hayat vereceği Gizem Sezer Özgür'ün restoranında müşteri ilişkileri olarak çalışır. En büyük hayali yeni mekanın halka ilişkiler müdürü olmaktır. Özgür'e aşık olan Gizem Özgür'ün kendisini fark etmesini beklese de Özgür'ü Ezgi'ye kaptırdığını anlayacaktır. Entrika dolu, sinsi bir kızdır.

Cemre Gümeli'nin hayat vereceği Deniz Koparan karakteri başarılı bir avukattır. Hırslı bir kadın olan Deniz Ezgi'nin çocukluk arkadaşıdır. Bir evlilik yapan Deniz işinde başarılı olduğu kadar evlilik hayatında bu başarıyı yakalayamamış ve aşka küsmüştür.

Bay Yanlış dizisinde Anıl Çelik'in hayat vereceği Emre Eren karakteri Özgür'ün barında barmen olarak çalışır. Eğlenceli ve sevimli bir tiptir.

İrem, Deniz'le aynı hukuk firmasında avukat olarak çalışır; oldukça güzel ve hırslı bir kızdır. Deniz'i kendine en büyük rakibi olarak görür. Aşktan çok işe önem verir zaten erkekleri de işinde yükselebilmek için bir araç olarak kullanır. 

Bay Yanlış dizisinde Taygun Sungar'n hayat vereceği Soner Seçkin karakteri Ezgi'nin eski sevgilisi olacak ve bir ilaç mümessili olarak karşımıza çıkacak. Soner çıkarcı ve iki yüzlü bir insandır. 

Aygün Hanım Bay Yanlış dizisinde de Şebnem karakterine hayat verecektir.

Bay Yanlış dizisi aynı zamanda oldukça güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

İşte Bay Yanlış dizisinin oyuncuları:

Can Yaman – Özgür

Özge Gürel – Ezgi

Lale Başar – Sevim Atasoy

Feri Baycu Güler – Nevin

Suat Sungur – Ünal Yılmaz

Fatma Toptaş – Cansu Akman

Gürgen Öz – Levent Yazman

Sarpcan Köroğlu – Serdar Öztürk

Serkay Tütüncü – Ozan Dinçer

Ece İrtem – Gizem Sezer

Cemre Gümeli – Deniz Koparan

Anıl Çelik – Emre Eren

Kimya Gökçe Aytaç – İrem Doğan

Taygun Sungar – Soner Seçkin

Aygün Hanım – Şebnem