Adana Altın Koza'nın sevilen ismi vefat etti! Geçen yıl oğlunun kaybıyla sarsılmıştı…

2021'de hayatını kaybeden ünlüler
Adana Altın Koza'nın sevilen ismi vefat etti! Geçen yıl oğlunun kaybıyla sarsılmıştı…

Adana Altın Koza Film Festivali'nin direktörü ve Dokuz Eylül Üniversitesi profesörlerinden Kadir Beycioğlu vefat etti. Beycioğlu, geçtiğimiz yıl bir trafik kazasında oğlu Bora Beycioğlu'nu kaybetmişti.

Akademisyen ve Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Direktörü Kadir Beycioğlu vefat etti. Beycioğlu, bir süredir kronik rahatsızlıkları bulunuyordu. 

Adana Altın Koza Film Festivali resmi hesabından yapılan paylaşımda, “Festival Direktörümüz sevgili Kadir Beycioğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük…” ifadelerine yer verildi.

Adana Altın Koza'nın sevilen ismi vefat etti! Geçen yıl oğlunun kaybıyla sarsılmıştı… - Resim : 1

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar sosyal medya hesabından, Beycioğlu'nun vefat haberi üzerine bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Altın Koza Film Festivali Direktörümüz Kadir Beycioğlu’nu kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Sanata, sinemaya ve Adana’ya verdiğin emekleri asla unutmayacağız. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun."

Kadir Beycioğlu geçtiğimiz yıl oğlu Bora Beycioğlu'nu trafik kazasında kaybetmişti. 14 Ağustos’ta paylaşımda bulunan Kadir Beycioğlu, “Bugün en büyük acımızı yaşamaya başlayalı tam bir yıl bir yıl oldu. Derin ve tarifsiz…” ifadelerine yer vermişti.

Adana Altın Koza'nın sevilen ismi vefat etti! Geçen yıl oğlunun kaybıyla sarsılmıştı… - Resim : 3

KADİR BEYCİOĞLU KİMDİR?

Adana Altın Koza Film Festivali'nin direktörü ve akademisyen Kadir Beycioğlu, Çocuk Bakımı & Ebeveynlik, İş Dünyası, İş Yönetimi kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır.

Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Eğitim Bilimine Giriş, Örgütsel Davranış ve Yönetimi olarak sayılabilir.

Kadir Beycioğlu kitapları; Eğiten Kitap, Pegem A Yayıncılık - Akademik Kitaplar aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.

Kadir Beycioğlu tarafından yazılan son kitap, "Örgütsel Davranış ve Yönetimi", Pegem A Yayıncılık - Akademik Kitaplar tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

Kaynak: Haber Global TV

Adana Altın Koza Adana Altın Koza Film Festivali