Dizi ve film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler

Dizi ve film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler

Kimisi çekimler sırasında yaşanan talihsiz bir kaza sonucu aramızdan ayrıldı; kimisi de set dışında bir trajedi sonucu bu dünyaya veda etti. İşte, dizi ve film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler…

Dizi ve film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler - Resim : 1

KEMAL SUNAL

Türk sinemasının usta oyuncularından Kemal Sunal, Balalayka filminin çekimi için arkadaşlarıyla birlikte İstanbul'dan Trabzon'a giderken uçakta geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında hayatını kaybetti. Yaşamı boyunca toplamda 82 filmde rol alan sanatçı, canlandırdığı karakterlerin ''saf ve temiz'' bir izlenim yaratması izleyicinin büyük beğenisini topladı. 

Dizi ve film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler - Resim : 2

EVİN ESEN

Bir döneme damga vuran Akasya Durağı dizisinde 'Şaziment'i canlandıran Evin Esen, 2012 yılında aramızdan ayrıldı. 'Akasya Durağı'ndan rol arkadaşı Nilgün Belgün, 63 yaşındaki oyuncunun beyin kanaması sonucunda yaşamını yitirdiğini duyurmuştu...

Dizi ve film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler - Resim : 3

HALDUN BOYSAN

'Maria ile Mustafa' adlı dizinin çekimleri için Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan ünlü oyuncu Haldun Boysan, kaldığı otel odasında hareketsiz halde bulundu. Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlenen Boysan 2020 yılında hayata gözlerini yumdu. 

Dizi ve film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler - Resim : 4

BİLAL İNCİ

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Bilal İnci, yaşamının son döneminde İzmir’de yaşıyordu. Bir dizi çekimi için İstanbul’da bulunan İnci, 15 Ekim 2005 tarihinde İstanbul Beyoğlu'nda bir otel odasında geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Dizi ve film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler - Resim : 5

AKİL ÖZTUNA

Hababam Sınıfı serisinin akıllarda yer edinen felsefe hocası karakterini canlandıran Akil Öztuna, 1976 yapımı Tosun Paşa filminin çekimleri sırasında deveden düşüp kaza geçirdi. Hastaneye kaldırılan 71 yaşındaki usta oyuncu geçirdiği iç kanama nedeniyle hayatını kaybetti.

Dizi ve film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler - Resim : 6

Tosun Paşa filminde Akil Öztuna'nın canlandırdığı Tellioğlu Akil karakterinin aniden ortadan yok olmasının nedeni de usta oyuncunun filmin çekimleri sırasında geçirdiği kaza nedeniyle vefat etmesi...

Dizi ve film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler - Resim : 7

SEYFİ TEOMAN

"Bizim Büyük Çaresizliğimiz" filminin yönetmeni Seyfi Teoman, 18 Nisan akşamı 35. doğum gününde ağır bir trafik kazası geçirdi. Motoruyla yaptığı kazadan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç yönetmen, hemen yoğun bakıma alındı. Beyin kanaması geçiren Teoman, 8 Mayıs 2012 yılında hayatını kaybetti.

Dizi ve film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler - Resim : 8

HALİL KUMOVA 

Halil Kumova, Malatya’da çekimleri gerçekleştirilen ‘Zalo’ isimli sinema filminin setinde aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat etti. 64 yaşında hayatını kaybeden Kumova, 100’e yakın film ve dizide rol aldı.

Dizi ve film çekimleri sırasında hayatını kaybeden ünlüler - Resim : 9

TOYGUN ATEŞ 

‘Gizemli Köy’ filmi çekimleri için Malatya’ya giden Toygun Ateş’in rahatsızlanması üzerine koronavirüs testi yapılmıştı.

6 Şubat’ta test sonucu pozitif çıkan Ateş, durumunda iyileşme olmayınca tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde entübe edilmişti.

Organ yetmezliği olduğu da ortaya çıkan Toygun Ateş 19 Şubat 2021 tarihinde vefat etti. 

Kaynak: Haber Global TV

dizi magazin haberleri Haldun Boysan Kemal Sunal Toygun Ateş Halil Kumova