Gizli Saklı

Gizli Saklı

Gizli Saklı, No Dokuz Productions imzalı, Türk yapımı romantik komedi türündeki televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı yer almaktadır.

GİZLİ SAKLI DİZİSİ KONUSU

Polis Akademisi'ni birincilik ile bitiren, görev aşkıyla yanıp tutuşan Naz (Sinem Ünsal) ve sivil görevlerin aranan ismi, başarılı polis memuru Pamir (Halit Özgür Sarı) Türkiye'nin büyük mafya babası olan Tarık Koşuoğlu'nu yakalamak için birlikte çalışmak zorundadır.

Kimseye güvenmeyen ve yakın olmayan Tarık'ın güvenini kazanmak için ona yanaşmak zorunda olan Naz ve Pamir, evli gibi davranarak Tarık'ın karşı evine taşınmak zorundadır.İkisi de görevine aşık birer polis olsalar da karakterleri bir o kadar zıttır. Tarık'ı yakalayıp adalete teslim etmek için birlikte çalışsalar bile yaşadıkları bazı anlaşmazlıklar ikili arasında sorunlara neden olur.

GİZLİ SAKLI DİZİSİ OYUNCULARI

Sinem Ünsal - Naz/Yaz

Halit Özgür Sarı - Levent/Pamir

Şebnem Sönmez - Aynur

Şinasi Yurtsever - Namık

Caner Şahin - Emir

İdris Nebi Taşkan - Tufan

Tardu Flordun - Tarık

Ece Dizdar - Nehir

Bülent Emrah Parlak - Talat

Selçuk Borak - Sadullah Komiser

Fulden Akyürek - Günday

Ersel Şibil - Ferdi

GİZLİ SAKLI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gizli saklı dizisi için çekim mekanı olurken bu mekanlar daha çok, Beşiktaş, Sarıyer, Beykoz, Beyoğlu, Eyüp, Üsküdar gibi ilçelerde bulunuyor. Uyarlama olup olmadığı konusunda henüz net bilgi yer almıyor.