Baş Belası

Baş Belası

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı Baş Belası dizisi, 20 Haziran Pazar akşamı atv’de yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlıyor.

Aşk, komedi, aksiyon ve polisiye türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Murat Onbul otururken, Baş Belası’nın senaryosunu Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Ahmet Orçun Okşar ve Ramazan Demirli kaleme alıyor. 

BAŞ BELASI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Baş Belası'nın oyuncu kadrosunda, İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in yanı sıra Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk ve Eyüp Mert İlkıs yer alıyor. 

BAŞ BELASI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü'nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. İpek'in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet bürö baş komiseri Şahin Kara'yla sık sık karşı karşıya getirecek. 'Baş Belası' birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayeleri barındırıyor.

BAŞ BELASI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

ARC Film tarafından çekilen Baş belası dizisi, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde çekiliyor.