Baş Belası 1. Bölüm Full İzle

Baş Belası
Baş Belası 1. Bölüm Full İzle

ATV'nin yeni dizisi Baş Belası'nın ilk bölümü 20 Haziran 2021 Pazar günü yayınlandı. İşte merakla beklenen Baş Belası dizisinin 1. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Baş Belası 1. bölüm tek parça full izle.

ATV'de Baş Belası dizisinin 1. bölümü 20 Haziran Pazar günü yayınlandı. Dizinin ilk bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

BAŞ BELASI'NIN KONUSU

Evli, mutlu, çocuklu bir ev hanımı olan İpek Gümüşçü, yakın arkadaşı Nazlı'nın aldatıldığını öğrenir. Polisiye öykülere çok meraklı olan psikoloji mezunu İpek, arkadaşıyla birlikte bu olayı çözmek üzere ipuçlarının peşine düşer ve kendisini bir cinayet soruşturmasının ortasında bulur. Davayı soruşturan cinayet büro başkomiseri Şahin Kara'ya şüpheli olarak ifade vermek zorunda kalan İpek'in hayatı ortaya çıkan delillerle tamamen değişir.

İpek'in yıllardır içinde olduğu muhteşem hayatı bir yanılsamadan ibarettir. Hayatı alt üst olan İpek'in kendini toplaması için çözmesi gereken bir bilmece vardır. Bu bilmeceyi çözmenin yolunu arayan İpek, emniyete psikolog alınacağını öğrenir. Annesinin tüm itirazlarına rağmen mülakata girip işe alınır ancak kendini pek de hoşlanmadığı Şahin Kara'yla birlikte çalışırken bulacaktır. Şahin ise İpek'e güvenmemekte ve onun gibi bir kadının cinayet büronun dünyasına asla ayak uyduramayacağını düşünmektedir.

BAŞ BELASI 1. BÖLÜM FULL İZLE

Baş Belası dizisinin 20 Haziran günü yayınlanan 1. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

BAŞ BELASI OYUNCULARI

Yönetmenliğini Murat Onbul'un üstlendiği dizide başroldeki İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'e deneyimli oyuncular Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk'un eşlik ediyor.

BAŞ BELASI 1. BÖLÜM FRAGMANI

Baş Belası ilk bölüm izle dizi izle ATV Baş Belası izle dizi haberleri ATV dizileri Baş Belası dizisi baş belası son bölüm izle bedava dizi izle baş belası yeni bölüm izle