Yokuş çıkarken kayan tur otobüsü evin bahçesine devrildi: 3'ü ağır 26 yaralı

Trafik kazası Karaman Gündem haberleri
Yokuş çıkarken kayan tur otobüsü evin bahçesine devrildi: 3'ü ağır 26 yaralı

Karaman'ın Ermenek ilçesinde yokuş çıkarken geri kayan tur otobüsünün müstakil evin bahçesine devrilmesi sonucu 3'ü ağır 26 kişi yaralandı.

Karaman'da tur otobüsünün devrilmesi sonucu 26 kişi yaralandı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi. 

Karaman'ın Ermenek ilçesinde dik yokuşu çıkarken geri geri kaymaya başlayan tur otobüsü, müstakil evin bahçesine devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 46 kişinin bulunduğu otobüste bulunan 3'ü ağır 26 kişi yaralandı.

26 KİŞİ YARALANDI

Kaza, saat 16.00 sıralarında Ermenek ilçesi Sandıklı Mahallesi Latifağa Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karaman'dan günü birlik gezi için Ermenek ilçesine giden Mücahit K. idaresindeki ur otobüsü, dik yokuş çıktığı sırada tepede durdu. Bu sırada geri geri kaymaya başlayan tur otobüsü, kaldırımdaki demir korkulukları devirdikten sonra müstakil evin bahçesine devrildi. Kazada otobüsünün sürücüsü dahil 26 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANELERE SEVK EDİLDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralıların da aralarında bulunduğu 46 kişi hastanelere kaldırıldı. Yaralılar tedavi altına alınırken, diğer yolcuların ise sağlık kontrolünden geçirileceği öğrenildi. Evin bahçesine devrilen otobüsün bulunduğu yerden kaldırılması için çalışmalar sürüyor.

Kazadan yara almadan kurtulan Ali Büyükçelik, Karaman'dan günübirlik Ermenek turuna geldiklerini belirterek, otobüsün dik yokuşu çıktıktan sonra geri geri kayarak evin bahçesine devrildiğini söyledi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Kaynak: İHA

Karaman Ermenek Gündem haberleri trafik kazası