Edirne'de kaza! Motosiklete çarpmamak için manevra yapınca...

Trafik kazası Edirne
Edirne'de kaza! Motosiklete çarpmamak için manevra yapınca...

Edirne’de meydana gelen kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve 112 acil sağlık görevlileri sevk edildi.

Edirne’de meydana gelen kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

MOTOSİKLETE ÇARPMAMAK İÇİN

Kaza, Hükümet Caddesi Talatpaşa Asfaltı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Atatürk Bulvarı’nda N.R.A. yönetimindeki 34 FBK 268 plakalı otomobil, A.T. idaresindeki 22 ACD 612 plakalı motosiklete çarpmamak için manevra yaptığı esnada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile bir bankanın duvarına çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve 112 acil sağlık görevlileri sevk edildi.

Edirne'de kaza! Motosiklete çarpmamak için manevra yapınca... - Resim : 1

Çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan otomobil sürücüsü N.R.A. ve otomobilin çarpmaması için kendisini yere atan motosiklet sürücüsü A.T., gölgelik alanda ambulansın gelmesini bekledi. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan N.R.A., olay yerinde yapılan müdahalenin ardından kazanın şokunu atlatmaya çalıştı. Ayağında ağrı olduğunu söyleyen motosiklet sürücüsü A.T. ise kontrol amacıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Edirne trafik kazası