Yeniden Refah Partisi'nde istifa depremi! Topluca AK Parti'ye geçtiler

Haber Merkezi
Yeniden Refah Partisi Ankara AK Parti Turgut Altınok

Yeniden Refah Partisi’nin kurucularından Mahmud Altunsoy, partinin rotasını şaşırdığını söyledi. Öte yandan, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye katılan 22 kişiye rozetleri takıldı.

Seçim öncesinde, AK Parti ve Yeniden Refah Partisi heyetleri arasında yapılan iş birliği görüşmelerinde sonuç çıkmamıştı. Yeniden Refah Partisi seçimlere kendi adaylarıyla girmeye karar verdi. Ancak yürütülen seçim kampanyası, Yeniden Refah Partisi'nin kazanmak için değil, AK Parti'ye kaybettirmek için çalıştığı yorumuna neden oldu.

Yeniden Refah Partisi’nin kurucularından Mahmud Altunsoy, partinin rotasını şaşırdığını söyledi. Yeniden Refah Partisi'nin büyükşehirlerde aday göstermesi, "Yanlış bir karar" olarak değerlendiren Altunsoy, Yeniden Refah’ın reklam kampanyasını, bayrakları ve afişlerini CHP teşkilatının yaptığını belirtti.

Parti Teşkilatı da Yeniden Refah Partisi yönetimine tepkili. Partiden kopuşlar sürüyor. Yeniden Refah Partisi'nin Ankara İl Yönetimi'nden ve ilçe başkanlıklarından istifa ederek AK Parti'ye katılan 22 kişiye rozetleri takıldı. AK Parti'nin yeni üyelerine rozetlerini bizzat takan Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok o anları, "Her birine partimize hoş geldiniz diyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Biz hep birlikte büyük bir aileyiz. Amacımız şehrimizi, ülkemizi daha güzel yarınlara taşımak ve milletimizin duasını almak" mesajıyla paylaştı.