Vatandaştan İmamoğlu'na "PKK'lıları işe mi aldınız?" sorusu

Ekrem İmamoğlu CHP Kayseri PKK
Vatandaştan İmamoğlu'na "PKK'lıları işe mi aldınız?" sorusu

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için Kayseri'de bulunan İBB Başkanı İmamoğlu, bir vatandaşın kendisine, "PKK'lıları belediyede işe mi aldınız?" sorusuna, "Türkiye'de bir belediye PKK'lıyı işe alacak da benim devletim nerede, niye gelip tutuklamıyor onu." şeklinde cevap verdi.

Kayseri’de düzenlenen CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için kentte bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, cuma namazını Hunat Camii'nde kıldıktan sonra 27 Mayıs ve Kazancılar çarşı esnafını ziyaret etti. İmamoğlu, esnafın talep ve sıkıntılarını dinledi.

DÖVİZ DEDİĞİN ŞEY ASRIN PARA POLİTİKASIDIR

Bir esnafın “Sonumuz ne olacak” sorusuna İmamoğlu, “Döviz dediğin şey asrın para politikasıdır. Para politikasında birinci temel kural güven. Yüzde 80- 90 oranındaki ürünlerin çoğu ithal ise dövizi frenleyeceğim diyemezseniz. Türkiye'de yaşanan en büyük sorun yönetememe sorundur. Ben ailem nedeniyle esnaflık yaptım. İşletmeyi açarken aldığın mal, hesaplar, kasaya koyacağın insan. Her şeye titiz davranırsın. Ülkeyi, ekonomiyi yönetecek insanı seçerken her yönü ile araştıracaksın. En doğru insanı oturacaksın. Şu an ülkede böyle bir sorun var" dedi.

BİR BELEDİYE PKK'LIYI İŞE ALACAK DA BENİM DEVLETİM NEREDE

Şekerleme üzerine işletmesi bulunan bir esnaf ise İmamoğlu’na, “Ben Reis sevdalısı bir kişiyim. PKK'lıları İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde işe mi aldınız, medya da böyle haberler var" dedi. İmamoğlu ise "Türkiye'de bir belediye PKK'lıyı işe alacak da benim devletim nerede, niye gelip tutuklamıyor onu. Senin beynin tutulmuş" cevabını verdi.

 

 

Kaynak: DHA

Ekrem İmamoğlu PKK pkk haberleri PKK son dakika haberleri CHP CHP haberleri CHP son dakika haberleri Ekrem İmamoğlu İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi