Usta aşçıların kullandığı tane tane pirinç pilavının sırrı açığa çıktı! Meğer tavaya sadece bir kaşık eklemek yetiyormuş
Pirinç pilavı hazırlarken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Pilavın tane tane olması sağlamak için kullanılan püf noktaları öğrendiğinizde çok daha lezzetli ve kıvamında pirinç pilavı hazırlayabilirsiniz. Bu altın tüyo ile herkes pilavınıza hayran olacak.
Yayınlanma:
Son Güncelleme
Pirinç pilavı her ne kadar dışarıdan bakıldığında hazırlanışı kolay görünse de karmaşık bir yemektir. Pirinç pilavının kıvamının tam tutturulması ve lapa olmaması için bazı püf noktalara dikkat etmek gerekiyor. Pirinç pilavının hazırlanışı esnasında uygulayacağınız bazı doğal yöntemler ile pilav her seferinde tane tane olacak.
Komşularınızın kapınızdan ayrılmamasına neden olacak kadar güzel bir pirinç pilavı hazırlamanın sırrı usta aşçıların tarif defterlerinden sızdırıldı. İşte yemek tariflerinin püf noktalarından biri olan tane tan pirinç pilavının sırrı: