Trafiğin ortasında plastik sandalye ile yolculuk şaşırttı

Elazığ Gündem haberleri

Trafiğin ortasında plastik sandalye ile yolculuk yapanları görenler gözlerine inanamadı.

Elazığ’da bir kişinin, sepetli motosiklete monte edilmiş plastik sandalyede yolculuk yaptığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.  İşte o şaşırtan anlar...

Olay, Kekliktepe kavşağında yaşandı. Motosiklete monte edilmiş demir sepetin üstünde bulunan plastik sandalye ile yapılan yolculuk, seyir halindeki başka bir sürücünün dikkatini çekti.

Yoğun trafikte rahat tavırları ile dikkat çeken plastik sandalyeli vatandaşın yolculuğu, cep telefonu kamerasına yansıdı. Plastik sandalyeli motosiklet, bir süre sonra gözden kayboldu.

ELAZIĞ'DA YÜREKLERİ AĞIZLARA GETİREN GÖRÜNTÜ

Elazığ’da 9 katlı bir binanın çatısında bulunan kişinin güvenlik önlemi almadan çalışması yürekleri ağza getirdi. Kişinin bazı anlarda çatının ucuna gelerek soğukkanlılıkla işine devam etmesi şaşkınlığa yol açtı.

O tehlikeli anlar, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, merkeze bağlı Yeni Mahalle Muammer Çorbacıoğlu Sokak’ta bulunan inşaat halindeki 9 katlı binada meydana geldi. Çatı kurulumu için çıkan bir şahsın hiçbir güvenlik önlemi almaması korkuttu.

Çatıda kimi zaman oturarak, kimi zaman da tehlikeli şekilde yürüyerek çalışan tehlikeyi şahıs, umursamadan işine devam etti. Uzun süre çatıda tamir işlemine devam eden kişinin çatının en uç noktasına kadar geldiği anlarda yürekler ağızlara geldi. O anlar çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

ELAZIĞ'DA SİLAHLI SALDIRI

Elazığ’da bir şahıs, bahçede uğradığı saldırı sonucu yaralandı.

Olay, Yeni Mahalle Uslu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bahçede oturan E.K., henüz belirlenemeyen nedenle kimliği belirsiz şüpheli tarafından silahlı saldırıya uğradı. Şahıs olay yerinden kaçarken, haber verilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

 

Kaynak: İHA