Gaziantep'te feci kaza! 1 ölü, 6 yaralı

Gaziantep Gündem haberleri Kütahya
Gaziantep'te feci kaza! 1 ölü, 6 yaralı

Gaziantep'te çarpışmanın etkisiyle biri yanan, 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Gaziantep çevre yolu Kilis ve İbrahimli kavşakları arasında sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 3 otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle bir otomobil alev aldı.

Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin yanan araçtan çıkardığı Halime Karahan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kazada araçlardaki Fatma Yalçın, Harun Karabük, İkra Oral, İclal Öztürk ile Mehmet Ali ve Ferit Karsız yaralandı.

Bu arada kaza sonrası ekiplerce ulaşıma kapatılan yol, araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından yeniden açıldı.

GÜNDEM HABERLERİ

- İzmir'de Erdoğan Dıvrak (43), boşanma aşamasındaki eşi Çiğdem Dıvrak'ı (38) öldürüp, aynı tabanca ile intihar etti.

- Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli çıkışında meydana gelen heyelan riski nedeniyle dün akşam saatlerinde ulaşıma kapatılan İstanbul yönü, Karayolları ekiplerinin temizlik çalışmalarının ardından 17 saat sonra yeniden açıldı.

- Kütahya'da 2 katlı ahşap evde çıkan yangında yoğun dumana maruz kalan Ahmet Altınbay (44), hayatını kaybetti.

- İzmir'in Menemen ilçesinde, Metin S. (18), müziğin kapatılmasını istediği için tartıştığı ailenin düğününü pompalı tüfekle basıp, ratgele ateş ederek Aytekin Elkalkmış’i (16) öldürdü, 7 kişiyi de yaraladı.

Gündem haberleri...

Kaynak: DHA