Konya'da 4 büyüklüğünde deprem

Deprem Son depremler Konya Gündem haberleri
Konya'da 4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberine göre, AFAD, Konya'nın Kulu ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

Son dakika haberine göre, AFAD, Konya'nın Kulu ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

AFAD ( Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) Konya'nın Kulu ilçesinde 4 büyüklüğünde bir sarsıntı meydana geldiğini duyurdu. AFAD, depremin saat 18.49'da gerçekleştiğini ve yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde kaydedildiğini duyurdu. 

Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. 

SİVAS'IN GÜRÜN İLÇESİNDE 3.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Bu akşam saatlerinde, Sivas'ın Gürün ilçesinde de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirilmişti. Akşam saat 16.54'te kaydedilen sarsıntı yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

AFAD, bu sabah saat 06.50'de de Bursa'nın Keles ilçesinde 2.8 büyüklüğünde bir sarsıntı meydana geldiğini bildirdi. Bursa'nın Keles ilçesindeki deprem, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Bursa'daki sarsıntı nedeniyle de herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli peş peşe meydana gelen depremler 11 ili etkiledi. On binlerce vatandaş hayatını kaybetti çok sayıda vatandaş yaralandı. Deprem bölgesi olan Türkiye'de gelecek dönemde de birçok fay hareket bekleniyor.

Son depremleri AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından ve internet adreslerinden takip edebilirsiniz.

 

Kaynak: Haber Global TV