İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dayısı Selami Reis hayatını kaybetti

Süleyman Soylu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dayısı Selami Reis hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dayısı Selami Reis koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Vefat haberini, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dayısı Selami Reis (78), koronavirüs tedavisi gördüğü Samsun’daki hastanede yaşamını yitirdi. Reis, 2 haftadır tedavi gördüğü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bu sabah yaşamını yitirdi. Evli ve 3 çocuk babası Reis’in cenazesi yarın Bafra ilçesine bağlı Darboğaz Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dayısı Selami Reis hayatını kaybetti - Resim : 1

Bakan Soylu'nun annesi Servet Soylu da (75), 13 Mart'ta kalp yetmezliğinden hayatını kaybetmişti. 

Vefat haberini ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Twitter hesabından duyurdu. Karaaslan, "İçişleri Bakanımız Sn. @suleymansoylu’nun, Hakk’ın rahmetine kavuşan muhterem dayısı Selami Reis Beyefendi’ye Allah’tan rahmet, Sn. Bakanımıza, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı Cennet olsun" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da açıklama yaparak, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi’nin kıymetli dayısı Selami Reis Hakk’ın rahmetine kavuştu. Merhuma Allah’tan rahmet, kardeşim Süleyman Bey ve ailesine sabırlar diliyorum" dedi. 

AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun dâru bekâya irtihal eden dayısı Selami Reis'e Allah'tan rahmet;değerli kardeşim @suleymansoylu başta olmak üzere kederli ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Rabbim,merhameti ve mağfiretiyle muamele eylesin. Mekanı cennet,makamı âlî olsun" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Global TV

süleyman soylu Çiğdem Karaaslan Fahrettin Koca