Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na "ordu" eleştirisi: Komutanlarımızla yaşadığımız sevince tahammül edemediler

Gündem haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muğla'da düzenlenen toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun komutanlarla ilgili sözlerine tepki göstererek "Komutanlarımızla yaşadığımız sevince tahammül edemediler" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’da Menteşe Atatürk Bulvarı'nda Marmaris - Datça Yolu, Milas İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Bodrum Devlet Hastanesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları: 

"Demokrasi ve kalkınma hamlelerimizi dünyanın geçmeye hazırlandığı yeni yönetim ve ekonomi düzeninde ülkemizi hak ettiği seviyeye çıkarmanın ilk adımını attığımızı düşünüyorum. Daha büyük bir hevesle yönümüzü geleceğe dönmüş bulunmaktayız.

2023 hedeflerimizi ilk açıkladığımızda bizimle alay etmişlerdi. Her programı her projeyi yapamazsınız diyorlardı. Böyle engellemeye çalıştılar. Bu onlar için bir hezeyandı. Bunları dün gibi hatırlıyoruz."

Hamdolsun her seçimde bize en güçlü destek veren milletimiz sayesinde sadece ülkemizi eşi benzeri görülmeyen eserlere kavuşturmakla kalmadık, istiklalimize göz dikenlerin tamamının da hakkından geldik. Kendi milletinden umudunu kesenlerin ülkemizin kutlu yürüyüşünü kesmek için sergiledikleri kepazeliklere rağmen Cumhuriyetimizin 100. yılına heyecanla girdiğimiz bir döneme ulaştık."

KILIÇDAROĞLU'NA "ORDU" ELEŞTİRİSİ

Geçtiğimiz günlerde TSK'nın gücüne güç katacak projemizin açılışında yaşadığımız sevince tahammül edemediler. Bay Kemal Sakarya Arifiye'de bu ordunun başkomutanı olarak Erdoğan ne yaptı. Fırtına obüslerinin teslim törenini yaptı. Sizin aklınızda böyle bir şey var mı ya. Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirsek dolaştın. Cezaevinde teröristleri nasıl çıkaracağım diye bakıyor. 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan bu Demirtaş değil miydi? Hak ve özgürlük denilince biz milletimizle el ele olmayı anlarız. Kan emicilere asla fırsat vermeyiz. Bu zihniyet yapmadığını bırakmadı, kahraman ordumuzu hedef aldılar.

Egemenliğimizi hedef alan ülkelere gösteremediği tepkileri komutanlarımıza gösteren biri siyasetçi olabilir mi? Türkiye gerçeğine tahammül edemiyorlar. Teröristlerin başını ezen Türkiye fotoğrafına dayanamıyorlar. Bu ülkenin hangi hakkını bunlar savunabilir. Bunların asıl karın ağrılarını çok iyi biliyoruz. Rahmetli Menderes'i idam sehpasına gönderip, ülkenin başına böyle çöreklendiler. İçeride ve dışarıda Türkiye'ye hedef alanların yanında oldular.

DAVUTOĞLU'NUN "KRİZ ÇIKAR" SÖZLERİ

Bir masa kurmuşlar, Herkesten ayrı ses çıkıyor. Herkes ayrı hesap yapıyor. Bunlar hiç Anayasa'yı okumamışlar. Seçilmediğin halde nasıl oluyor da hemen seçime gideriz diyorsun? Bunların 'Allah bir' dediğine inanın başka bir şeye inanmayın.

Masanın altında sakladıkları ortakları ayrı telden çalıyor. Şımarmalarından yanlarına varılmıyor. Bunlar sadece zarar dostudur. Ülkenin ve milletin iyiliğini istedikleri tek bir örnek görülmemiştir.

MUĞLA'YA YATIRIMLAR

Çok sayıda yatırımı hizmete açıyoruz. Valiliğimiz tarafından neticelendirilen, antik kentlerdeki kazıların, restorasyonların, çevre düzenlemelerinin resmi açılışlarını buradan gerçekleştiriyoruz. Çeşitli kurumların hizmet binalarının açılışlarını buradan yapıyoruz. Seydikemer, Yatağan belediyelerinin 86 ayrı projesini resmen hizmete açıyoruz. Tüm bu yatırımların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Muğla'ya kazandırdığımız hizmetler elbette bundan ibaret değil. İktidara geldiğimiz günden bu yana Muğla'ya 50 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık."

 

 

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan muğla Erdoğan canlı yayın