Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Bakanlıklarımız çalışma içinde

Recep Tayyip Erdoğan Malatya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Çevre Yolu 1. Kısım Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, fiyat artışlarıyla ilgili olarak, "Bakanlıklarımız denetimden mevzuat hazırlığına kadar her konuda yoğun çalışma içinde" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi'nden canlı bağlantı ile Malatya Çevre Yolu 1. Kısım Açılış Töreni'ne katıldı. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

Eser ve hizmet siyasetimizle vatan topraklarımızın her karışında yeni ve büyük yatırımlar için gereken altyapıyı kurduk. Tüm Türkiye'ye bir müjde olarak veriyoruz. Yatırımlardaki ayrımcılıkları da ortadan kaldırarak vatandaşlarımızın tamamına hizmet veren eserler inşa ettik. 

Darbe girişimlerinden ambargolara kadar nice tuzaklarla karanlık senaryolara çekmek istediler. Bu oyunların hepsini de bozarak ülkemizi bugünlere getirdik. Ancak önümüzde hala sıkıntılar var. Bir süredir ekonomimiz döviz kuru hareketlerinin, faiz tartışmalarının, enflasyondaki yükselişin tehdidi altındadır. Ülkemiz içindeki kimi kesimlerin vicdansızlığa varan açgözlülüğü eklendiğinde vatandaşlarımız bakımından sıkıntılı bir tablo ortaya çıkmaktadır.

FİYAT ARTIŞLARI

Bu yıl da elektrik ve doğalgaz faturalarının önemli bir kısmını yükünü biz devlet olarak yükleniyoruz. Gıda maddelerinin fiyatlarında artışları yakından takip ediyoruz. Fiyatlar konusunda, vicdansızlık yaparak milletin aşına, ekmeğine, geçimine göz dikenlere acımayacağız. Böyle dönemler hep birlikte fedakarlık yapmamız, günlük kazancımızı değil, ortak geleceğimizi düşünmemiz gereken dönemlerdir. 3 kuruş fazla kazanmak için milletin huzuruna göz dikenler en büyük zararı kendilerine veriyor. Bakanlıklarımız denetimden mevzuat hazırlığına kadar her konuda yoğun çalışma içinde. Bunların etiketlere yansımasını en kısa sürede görmeye başlayacağız. Baharın gelmesiyle işimizin daha da kolaylaşacağını umuyorum. Milletimden sabırlı olmasını bize güvenmesini istiyoruz. 

Kaynak: Haber Global TV

Recep Tayyip Erdoğan malatya