Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli Uzay Programı ile gözümüzü uzaya diktiğimizi ilan ettik

Tokat Tunceli Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir AK Parti Osmaniye

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 4 ildeki kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Milli Uzay Programımızı açıklayarak gözümüzü uzaya diktiğimizi ilan ettik" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinden AK Parti Balıkesir, Osmaniye, Tokat ve Tunceli 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

Oy oranı sandıkta ortaya çıkar, başarının asıl görüleceği yer, sandık gününe kadar yapılan çalışmalardır. Bunun içinde genel merkezden, il ve ilçe teşkilatlarına, sandık müşahidine kadar tüm kadrolar, 365 günü seçim gibi değerlendirmek mecburiyetindedir. Artık bu köhne siyaset tarzının işi daha zordur. 40 benzemezi aynı torbaya sokmaya çalışan ittifak çabaları dahi, bu gerçeği değiştirmeye seçmiyor. AK Parti olarak milletimizin her bireyini kendi çatımız altında görme gayretimizde ne kadar mesafe kat edersek, bu oyunu o kadar çabuk bozarız. Bu yolun sonu Allah'ın izniyle zafere çıkacaktır. 

Dün, Milli Uzay Programımızı açıklayarak gözümüzü uzaya diktiğimizi ilan ettik. "Gökyüzüne bak, ayı gör" diyerek, ülkemizin uzay yarışında en önlere çıkma kararlılığını gösterdik. Sizlerden de illerinizde aynı anlayışla, rehavete meydan vermeden çalışmanızı istiyorum. Bu duygularla bir kez daha kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar