Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kongre öncesi ilk mesajlar

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Kongresi öncesi, salon dışındaki vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti kongresi öncesinde dışarıdaki vatandaşlara hitap etti, ilk mesajlarını verdi. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

Sizleri böyle anlamlı bir buluşmada özellikle de kar yağışının tüm mikropları temizlediği bir anlamlı buluşmada en kalbi duygularla selamlıyorum. Biraz sonra 7. Olağan Büyük Kongremizi yapacağız. Şu ana kadar, kurulduğumuzdan bu yana, son olarak üye kayıtlarını istediğimde, üye kayıt sayımız, 13 milyon 500 bine ulaştı. 

Artık önümüzde 2023 var. 2023'e hazır mıyız? 2023'e şimdi bugün yapacağımız tüzük tadilatı ile, 50 kişilik bir MKYK değil, 75 kişilik bir MKYK ile yola devam edeceğiz. Ayrıca yedek diye bir ifade var. O da 35 kişi ama onlar yedek olarak kalmayacak. Onlar da aynen 35 kişiyle beraber çalışacaklar asıl üyeler gibi.

Sizleri bu güzel kar yağışı altında çok fazla bekletmek istemiyorum. Hemen kongreye geçelim ve bir an önce kongremizi başlatarak, sizleri buradan sakin bir şekilde de illerimize uğurlayalım. 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber