Son Dakika AFAD: Antalya Kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem (Son depremler)

Antalya son dakika Son depremler

AFAD verilerine göre Antalya Kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi.

Akdeniz'de, Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada depremin Kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD'dan deprem sonrası yapılan açıklamada "Kaş ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır." denildi.

KAŞ KAYMAKAMI YAZICI: OLUMSUZ DURUM YOK

Şu ana kadar kendilerine herhangi bir ihbar gelmediğini belirten Yazıcı, "Bize gelen herhangi bir olumsuzluk yok. İlçedeki uzak mahalleler ve yayla yerleşimleriyle de irtibat halindeyiz." dedi.

6 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM BİRÇOK İLDEN DE HİSSEDİLDİ

AFAD verilerine göre, Yunanistan Oniki Adalar civarında saat 08.32’de 6 şiddetinde deprem meydana geldi. Yerin 36 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Aydın ve ilçelerinde de hissedildi. Aydın’da deprem nedeniyle her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

Yer: Muğla Fethiye Fotoğraf: İHA
YER: Muğla Fethiye- FOTOĞRAF: İHA

 

Muğla’da da hissedildi

Akdeniz'de Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında (155 km), saat 08.32'de meydana gelen 6,0 şiddetindeki deprem Kaş’a komşu olan Muğla’nın Fethiye ilçesinde de hissedildi. Yerin 36 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Kaş’a komşu olan Fethiye ilçesinde hissedildi

Son Dakika AFAD: Antalya Kaş açıklarında 6 büyüklüğünde deprem (Son depremler) - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Antalya son dakika son depremler