Adli Tıp Raporu gerçekleri ortaya çıkardı! Ankara'da evinde ölü bulunan Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili 1 saat detayı!

İstanbul
Adli Tıp Raporu gerçekleri ortaya çıkardı! Ankara'da evinde ölü bulunan Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili 1 saat detayı!

Ankara'da evinde ölü bulunan Esra Hankulu ile ilgili Adli Tıp Raporu tüm çarpıcı gerçeği gözler önüne serdi.

Ankara'da evinde ölü bulunan Esra Hankulu ile ilgili Adli Tıp Raporuna göre genç kızın, fenalaşmasından hemen sonra 1 saat içinde hastaneye kaldırılması durumunda kurtulma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

MÜDAHALE EDİLSEYDİ KURTULACAKTI

Çarpıcı tespit, genç kadın için İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı kesin ölüm raporunda yer aldı.
Esa Hankulu, geçtiğimiz Ağustos ayında Ankara'daki evinde ölü bulundu.Yanında Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in de ölümünün baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un olduğu tespit edildi.
Ümitcan Uygun tutuklandı.

 

Raporun detayları şöyle:


Şüphelilerin ifadelerinde yer verilen rapora, Hankulu'nun 3 Ağustos 2021 günü saat 02.00 civarında fenalaştığını, kusmaya başladığını, alkole veya aldığı ilaca bağlı meydana geldiği düşüncesiyle duş aldırılarak yatağa yatırıldığını beyan ettiği hatırlatıldı. Genç kadının otopsisinde tespit edilen kafa içi kanamadın lokalizasyonu, özelliği ve ağırlığı dikkate alındığında "Fenalaşması sonrası 112 acil servisinin çağırılması veya hastaneye götürülüp teşhis konularak tedavisinin yapılması durumunda kurtulma ihtimalinin yüksek olduğuna" işaret edildi.

Hankulu'nun ölümüyle ilgili "Travmadan hemen sonra 1 saat içinde şuurunun bozulması, bulantı, kusma olması sonra iyilik halinin olması, ilerleyen zamanda şuurunun kapanarak ölümünün gerçekleşmesinin tıbben mümkün olduğu oy birliğiyle mütalaa olunur" ifadeleri raporda yer aldı.

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul