Sol Partili Deniz Soydan: Bir hayalimiz var

2023 Seçimleri 14 Mayıs Seçimleri
Sol Partili Deniz Soydan: Bir hayalimiz var

Sol Parti adına parti üyesi Deniz Soydan, TRT'de propaganda konuşması yaptı. Soydan, bir hayalimiz var diyerek partisinin vaatlerini açıkladı.

Sol Parti üyesi Deniz Soydan, AK Parti'nin en çok gençleri ezdiğini, umutlarını kırdığını, birçok gencin geleceğini yurt dışında aramak zorunda kaldığını, ODTÜ mühendislik öğrencisi olarak bütün üniversite öğrencileri gibi barınma, ulaşım, yemek ve kitap almada pek çok sorunla karşılaştığını ifade etti.

Kendi geleceği, arkadaşları ve memleketi için hayalleri olduğunu vurgulayan Soydan, şöyle konuştu:

"Bir hayalim var üniversitem özgür olsun, rektörü atanmış değil seçilmiş olsun, baharda da şenliği olsun. Herkes parasız barınabilsin, parasız eğitim alabilsin. Bir hayalim var yurt dışındaki bütün arkadaşlarımız memleketine geri dönebilirsin. Hepimiz emeğimizin karşılığı olan nitelikli işler bulalım. Bir hayalim var stadyumunda devrim yazan, bağımsızlık için mücadele eden Denizlerin, Ulaşların okulunda memleketini seven devrimci bir öğrenci olarak ülkemi bağımsız bir ülke olarak görebileyim."

Soydan, Sol Partiyi seçtiği için kendisiyle gurur duyduğunu belirterek, "Gelin hayallerimize, geleceğimize birlikte sahip çıkalım. Gelin 21 yıllık karanlığı bitirmek için cumhurbaşkanlığı seçiminde oyumuzu Kemal Kılıçdaroğlu'na verelim. Hayallerimizi gerçekleştirmek, umutlarımızı büyütmek, bu memleketi kurtarabilmek için parlamentoda da Sol Partiyi seçelim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Sol Parti TRT 14 Mayıs seçimleri 2023 seçimleri