Şanlıurfa'da dehşete düşüren olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı

Şanlıurfa
Şanlıurfa'da dehşete düşüren olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı

Şanlıurfa'da kocası tarafından günlerce işkence edilerek tırnakları kerpetenle koparılan kadının failini yakalayan polis, 20 kişilik bir ekip kurarak olayın detaylarını ortaya çıkardı. Cani adam adliyeye sevk edildi.

Şanlıurfa'daki olay, dün akşam saatlerinde Eyyübiye İlçesi'ne bağlı Akşemsetin Mahallesi'nde yaşandı. Sokakta kanlar içerisindeki kadını görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada tedavi altına alınan kadın, durumu ağır olduğu gerekçesiyle yoğun bakıma alındı.

KADIN HAMİLEYMİŞ

Hastaneye giden polisin yaptığı araştırmada İlyas A. isimli şahsın, yabancı uyruklu 40 günlük hamile eşi Mirvet N.’yi (28) eve kilitleyip zincirle bağladıktan sonra günlerce işkence yaparak kerpetenle tırnaklarını çektiği öğrenildi.

20 KİŞİLİK EKİP KURULDU

Mahalleye giden polis ekipleri, çevrede yaptıkları araştırmada olayın orada yaşanmadığını belirledi. Olay yerini belirlemek ve cani kocayı yakalamak için 20 kişilik bir ekip kuruldu. Polis ekipleri mahalledeki birçok evde inceleme yaptı. Yapılan araştırmalar sonucu işkence olayının yaşandığı evin kadının bulunduğu yerden yaklaşık bir kilometre ileride olduğu belirlenirken, İlyas A.’nın izini bulan polisler şahsı şehir merkezinde gözaltına aldı.

Şanlıurfa'da dehşete düşüren olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı - Resim : 2

İŞKENCE İÇİN ÖZEL ODA

Yapılan incelemede evin çatısında üstü halı ve kilimlerle kapatılan derme çatma bir oda olduğu belirlendi. Odanın içerisinde ve binada detaylı inceleme yapan polisler, duvarlarda, sopa, halı ve yastıkta kan izleri buldu. Evdekilerin ifadesini alan polisler cani kocanın yeğeni Halil A.’yı da gözaltına aldı.

Şanlıurfa'da dehşete düşüren olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı - Resim : 3

POLİS SİRENİ KADININ HAYATINI KURTARDI

İlyas A.’nın evin üzerinde yaptığı derme çatma odada eşi Mirvet N.’ye sürekli işkence yaptığı belirtildi. Dün akşam saatlerinde mahallede polis sireni duyan ve o esnada evde olan cani adamın yeğeni Halil A.’nın amcasına kaçmasını söylediği, kendisinin de kadını zincirlerden kurtarıp sokağa bıraktığı iddia edildi. Kadının da kaçarak oturduğu eski mahallesine gittiği ve eski komşularından yardım istediği, komşuların araması üzerine bölgeye sağlık ekipleri ile polislerin geldiği öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Cani koca, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Şanlıurfa’da imam nikahlı eşi Mirvet N.'yi oturdukları binanın çatısındaki yaptığı barakada zincirleyip günlerce işkence eden ve ayak tırnaklarını kerpetenle söken İlyas A., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

Şanlıurfa'da dehşete düşüren olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı - Resim : 4

Şanlıurfa'da dehşete düşüren olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı - Resim : 5

Kaynak: İHA

Şanlıurfa işkence