Sakarya'da korkunç kaza: Evli çift hayatını kaybetti

İHA
Sakarya Trafik kazası Gündem haberleri
Sakarya'da korkunç kaza: Evli çift hayatını kaybetti

Sakarya’nın Pamukova ilçesi D-650 karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında alev alan otomobil, evli çifte mezar oldu.

Acı kaza, Sakarya-Bilecik D-650 karayolu Hayrettin Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya istikametinde ilerlemekte olan ve yol yapımı sebebi ile araç kuyruğunun oluştuğu bölgede Salim Kaba (73) idaresindeki otomobil önündeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil de önünde bulunan araca çarptı. LPG’li olduğu öğrenilen otomobil alev topuna döndü. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Feci kazada otomobil sürücüsü Salim Kaba’nın eşi Saadettin Kaba (68) yanarak hayatını kaybetti.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan adamdan acı haber geldi

Ağır yaralanan Salim Kaba, çevredeki vatandaşların yardımı ile alev alan araçtan ağır yaralı olarak çıkarıldı. Bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Salim Kaba burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Karı-kocaya mezar olan otomobilde çıkan yangın ise itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Karı-kocayı hayattan koparan kazanın ardından yaşananlar kamerada

Öte yandan, Salim ve Saadet çiftini hayattan koparan kazanın ardından aracın alev topunda döndüğü ve çevredeki vatandaşların, yanan otomobile müdahale etmeye çalıştığı anlar da cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.